Srpski latinica  English
Републички геодетски завод
О нама
Закони, прописи и документа
Актуелни документи
EuroGeographics - Недељни преглед новости
Међународни пројекти
Издања РГЗ-а
Информатор о раду РГЗ-а
Информације од јавног значаја
Инспекцијски надзор
Регистар издатих сагласности за издавање и стављање у промет картографских публикација
Финансијски план
Јавне набавке, тендери и огласи за посао
Геодетско образовање
Јединствена евиденција стамбених заједница
Медији о нама
Уживо из РГЗ-а
Линкови
Контакт
За медије

Сателитски снимци

У циљу реализације пројекта Масовне процене вредности непокретности извршена је набавка сателитских снимака, а који ће се користити и за потребе државне управе и органа локалне самоуправе у поступку озакоњења нелегално изграђених објеката.

Снимци су првенствено набављени за надлежне стручне службе, а грађани ће моћи да изврше увид у службама за катастар непокретности Републичког геодетског завода и у организационим јединицама локалне самоуправе које спроводе поступак озакоњења нелегално изграђених објеката.

Тренутно су доступни снимци који покривају одређени део територије Републике Србије. Сателитски снимци ће се за преостали део територије Републике Србије сукцесивно објављивати на порталу након њихове обраде.

Приступ порталу предвиђен је за регистроване кориснике који су ангажовани на пословима грађевинске инспекције и озакоњења нелегално изграђених објеката. Регистрација корисника се врши достављањем попуњених и електронски потписаних формулара на адресу електронске поште satelitskisnimci@rgz.gov.rs (Захтев за приступ порталу и Изјава о прихватању услова) које можете преузети ако следите линкове приказане на дну странице.

Грађани могу извршити увид у сателитске снимке на шалтерима служби за катастар непокретности. О терминима за увид у сателитске снимке грађани се могу информисати на шалтерима служби или на званичне телефоне служби.

Упутство за употребу портала за приказ сателитских снимака регистровани корисници могу преузети праћењем линка приказаног на дну странице.

Републички геодетски завод ће корисницима сервиса пружити неопходну помоћ за коришћење апликације путем корисничке подршке (радним данима од 7.30 ч до 15.30 ч) на телефон 063 278371 или одговорима на постављена питања на адресу електронске поште satelitskisnimci@rgz.gov.rs.


Штампа стране Слање web стране
Горе
Републички геодетски завод 2000-2017 | Услови коришћења