Srpski latinica  English
Републички геодетски завод
О нама
Закони, прописи и документа
Актуелни документи
EuroGeographics - Недељни преглед новости
Међународни пројекти
Издања РГЗ-а
Информатор о раду РГЗ-а
Информације од јавног значаја
Интернет сервис за подношење захтева
Инспекцијски надзор
Регистар издатих сагласности за издавање и стављање у промет картографских публикација
Финансијски план
Јавне набавке, тендери и огласи за посао
Геодетско образовање
Јединствена евиденција стамбених заједница
Медији о нама
Уживо из РГЗ-а
Линкови
Контакт
За медије

04.12.2012.

Услови коришћења интернет презентације РГЗ-а

У следећем тексту дата су Правила коришћења односно описано је Сигурност података и начин праћење саобраћај, са којима посетиоци званичне интернет презентације РГЗ-а требада буду упознати...

Правила коришћења

Коришћењем интернет презентације Републичког геодеског завода (РГЗ) прихватате следеће услове коришћења.

Корисници интернет презентације треба да буду сагласни да ће користити интернет презентацију само у законским оквирима. Интернет презентација се не сме користи за слање и објављивање материјала који су агресивни, увредљиви, непристојни, претећи или незаконити и који крше ауторска права, права на поверљивост, приватност и друга права, као и за ширење ланчаних писама и нежељене поште.

РГЗ упозорава да је забрањена и незаконита свака неовлашћена промена података са њенe интернет презентације, њeно брисање или уништење, чињење недоступним или намерно изазивање штетe.

Ограничење одговорности

Интернет презентација РГЗ-а је јавни сервис. Све информације које се налазе на интернет презентацији су информације од јавног значаја, осим ако изричито није наведено другачије.

РГЗ настоји да могућност настанка техничких проблема и сметњи у раду интернет презентације сведе на најмању могућу меру, међутим РГЗ не може да гарантује да се овакви проблеми и сметње неће појавити, нити ће сносити одговорност за евентуалну штету која у вези са тиме може да настане.

Интернет презентација може да садржи линкове ка другим интернет презентацијама. Ове интернет презентације не могу да буду под контролом РГЗ-а и РГЗ није одговоран за њихов садржај (укључујући, без ограничења, све линкове које садрже линковане интернет презентације или све измене и уношења нових верзија линкованих инернет презентација). РГЗ није одговоран за за било који облик преноса примљеног садржаја са друге линковане презентације.

Ова интернет презентација је динамична и временом ће се мењати без претходне најаве. Корисници ове интернет презентације су стога у потпуности одговорни за проверу тачности, потпуности и подобности садржаја који се на њој налазе.

Уколико преносите информације са интернет презентације добро је да наведете РГЗ као извор информација.

Сигурност података, праћење саобраћаја

Званична интернет презентација РГЗ-а задржава право да сакупља следеће информације о својим корисницима:

  • Име домена са ког је приступљено интернет презентацији;

  • Датум и време приступа интернет презентацији;

  • Време проведено на интернет презентацији.

На мрежи се прати сав саобраћај како би се идентификовали неовлашћени покушаји постављања или промене садржаја, као и сваки други покушај који може да проузрокује штету на интернет презентацији.

Приступ појединаца овој интернет презентацији и рачунарском систему се прати и евидентира од стране овлашћеног особља. Свако ко користи ову интернет презентацију и рачунарски систем који подржава интернет презентацију, изричито пристаје на овакво надгледање и уколико оно покаже злоупотребу или криминалне радње, може се искористити за пријаву надлежним органима.

Неовлашћени покушаји да се постави или промени садржај интернет презентације, или се на други начин проузрокује штета на интернет презентацији или рачунарском систему, су строго забрањени и кажњиви законом.

Штампа стране Слање web стране
Горе
Републички геодетски завод 2000-2017 | Услови коришћења