Srpski ćirilica  English
Republički geodetski zavod
O nama
Zakoni, propisi i dokumenta
Aktuelni dokumenti
EuroGeographics - Nedeljni pregled novosti
Međunarodni projekti
Izdanja RGZ-a
Informator o radu RGZ-a
Informacije od javnog značaja
Internet servis za podnošenje zahteva
Inspekcijski nadzor
Registar izdatih saglasnosti za izdavanje i stavljanje u promet kartografskih publikacija
Finansijski plan
Javne nabavke, tenderi i oglasi za posao
Geodetsko obrazovanje
Jedinstvena evidencija stambenih zajednica
Mediji o nama
Uživo iz RGZ-a
Linkovi
Kontakt
Za medije

19.01.2017.

Informator o radu Republičkog geodetskog zavoda

Radi upoznavanja javnosti sa radom Republičkog geodetskog zavoda, sredinom maja 2003. godine, pripremljen je prvi Informator RGZ-a.

Informator o radu Republičkog geodetskog zavoda objavljuje se u skladu sa članom 39. Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja (“Službeni glasnik RS” br. 120/04 i 54/07) i Uputstvom za objavljivanje informatora o radu državnog organa (“Službeni glasnik RS” br. 57/05).

Svrha objavljivanja Informatora je informisanje javnosti o dokumentima i informacijama koje poseduje ili kojima raspolaže Republički geodetski zavod u okviru svog delokruga.

Informator sadrži podatke koji su od značaja za sadržinu, obim i način ostvarivanja prava zainteresovanih lica na pristup informacijama od javnog značaja. Na ovaj način, svi potencijalni korisnici usluga i saradnici dobijaju obaveštenja o najbitnijim pitanjima, a ujedno imaju osnovu za dalju potragu o informacijama.

Nadamo se da će Informator Republičkog geodetskog zavoda korisno poslužiti i drugim organizacijama, kao što su Savez geodeta Srbije, Savez privatnih geodetskih organizacija, Institut za geodeziju Građevinskog fakulteta, Vojnogeografski institut, mnogobrojne privatne geodetske organizacije i druge institucije, koje mogu pomoći razvoju struke i njenom još uspešnijem radu, na korist nacije i njenih građana.

Štampa strane Slanje web strane
Gore
Republički geodetski zavod 2000-2017 | Uslovi korišćenja