ВЕСТИ
од 320 слогова
24.09.2018.

Плаћање платним картицама омогућено у Београду, Новом Саду, Нишу и Крагујевцу

Плаћање картицама омогућено је и у службама за катастар непокретности Нови Сад 1, Нови Сад 2, Нови Сад 3, Ниш и Крагујевац.
20.09.2018.

Институције са приступом службеној евиденцији РГЗ-а путем еЗУП-а

Овде можете наћи документ који садржи списак свих институција које су добиле приступ службеној евиденцији Републичког геодетског завода путем еЗУП-а.
19.09.2018.

Распоред активности у поступку селекције кандидата у седмици од 24.09. до 28.09.2018.

Обавештавамо учеснике јавног кокурса за попуњавање извршилачких радних места да се наставља процес селекције кандидата за оне који су положили тест знања.
18.09.2018.

О еЗаказивању на ТВ Студио Б, ТВ Коперникус и ТВ Пинк

Наталија Пилиповић говорила је на ТВ Студио Б, ТВ Коперникус и ТВ Пинк о апликацији еЗаказивање и другим електронским сервисима које пружа Републички геодетски завод.
18.09.2018.

Учешће РГЗ-а на регионалном састанку ФАО у Риму на тему родне равноправности

Републички геодетски завод је активни партнер у реализацији активности у оквиру ГИЗ регионалног пројеката за југоисточну Европу - Правна реформа, Род и власништво на земљишту. ГИЗ заједно у сарадњи са Организацијом Уједињених нација за храну и пољопривреду (ФАО) и Међународном унијом нотара координира активности институција на западном Балкану у циљу промовисања напретка 5а циља одрживог развоја (СДГ) који се односи на родну равноправност.
17.09.2018.

Студијска посета данској Агенцији за ИТ и пословни развој

Делегација Републичког геодетског завода и Министарства финансија, коју је предводио директор РГЗ-а Борко Драшковић, посетила је Министарство опрезивања Крељевине Данске како би се упознала са системом масовне процене у Данској. Нови систем масовне процене у Данској почеће да се користи као основа за правичније опорезивање у периоду од 2019. до 2021. године.
13.09.2018.

Распоред активности у поступку селекције кандидата на јавном конкурсу за запослење

Обавештавамо учеснике јавног кокурса за попуњавање извршилачких радних места да се наставља процес селекције кандидата за оне који су положили тест знања.
11.09.2018.

Почело усмено тестирање кандидата на јавном конкурсу за запослење у РГЗ-у

Дејан Ђорђевић, помоћник директора Сектора за стратешки развој био је гост ТВ Студио Б и ТВ Пинк и говорио је о актуелним дешавањима у вези наредних фаза у избору кандидата за пријем у РГЗ.
11.09.2018.

О значају сателитских снимака на РТВ1 и Новосадској ТВ

Јелена Матић Вареница, помоћник директора Сектора гедетских послова, у интервјуима за РТВ1 и Новосадску ТВ говорила је о примени сателитских снимака и њиховом практичном значају.
05.09.2018.

Блиц о броју објеката који нису уписани у катастар непокретности

Дневни лист "Блиц" се заинтересовао за информацију која се тиче броја објеката који постоје на терену али нису уписани у катастар непокретности.