ВЕСТИ
од 394 слогова
18.01.2019.

Саопштење директора РГЗ-а свим запосленима и Нацрт Споразума о прекиду штрајка

У наставку прочитајте Саопштење директора Републичког геодетског завода Борка Драшковића и документ Нацрта Споразума о прекиду штрајка.
18.01.2019.

Забрана трговине нелегалним објектима

Заменик градоначелника Горан Весић говорио је за лист "Политика" о још једном начину борбе против бесправне градње. Секретаријат за послове легализације проследио је Републичком геодетском заводу списак свих објеката који су у поступку легализације. У складу са тим, РГЗ ће на основу законских овлашћења уписивати забележбу забране отуђења објеката који нису озакоњени. Више о овој теми прочитајте у наставку.
16.01.2019.

На порталу Гео Србија сви подаци о пољопривредном земљишту

Министар пољопривреде Бранислав Недимовић истакао је значај платформе Гео Србија, помоћу које је откривено 6.000 хектара обрадивог пољопривредног земљишта које до сада није било евидентирано у систему. Министар је говорио за Радио Нови Сад, а изјаву је пренео и пословни портал е-капија.
15.01.2019.

Гостовање Немање Човића на ТВ Студио Б

Немања Човић из Републичког геодетског завода гостовао је у емисији "Београде добро јутро" на ТВ Студио Б и том приликом је демонстрирао практичну примену веб апликације "е-заказивање", која се налази на сајту РГЗ-а.
15.01.2019.

Извештај о раду јавних бележника за децембар 2018.

Републички геодетски завод прати рад канцеларија јавних бележника приликом примене Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова („Службени Гласник РС“, бр.41/2018). РГЗ припрема и објављује извештаје на месечном нивоу.
09.01.2019.

Медији пренели - Успостављена евиденција о објектима за подручје Србије

Републички геодетски завод је по први пут успоставио евиденцију о објектима који нису уписани у катастар непокретности за целокупну територију Републике Србије.
09.01.2019.

Уручена решења за нове службенике Сектора за ИКТ

Решења о запослењу уручена су већем броју кандидата који су на конкурсу објављеном у априлу месецу испунили услове конкурса и остварили најбоље резултате на тестовима.
08.01.2019.

На ТВ Студио Б и ТВ Пинк сумирање резултата РГЗ-а у 2018.

Гости Јутарњег програма и емисије Свитање били су Маја Радовић и Немања Човић.
08.01.2019.

РГЗ запошљава 107 нових службеника

Отворен јавни конкурс за попуњавање извршилачких радних места у Републичком геодетском заводу.
31.12.2018.

Одговор директора РГЗ-а представницима синдиката Независнот РГЗ и ЈСО

У наставку можете прочитати директоров одговор, као и Обавештење за запослене које су синдикати послали.