ВЕСТИ
од 301 слогова
12.07.2018.

Медији о посети Ане Веленстаин у РГЗ-у

Посета директорке за стратешке и оперативне послове у Светској банци Ане Веленстаин Републичком геодетском заводу изазвала је велику пажњу медија.
10.07.2018.

Директор за стратешке и оперативне послове у Светској банци Ана Веленстаин посетила РГЗ

Директор Републичког геодетског завода Борко Драшковић са најближим сарадницима представио је данас Ани Веленстаин резултате пројекта „Унапређење земљишне администрације у Србији“ који се реализује уз подршку Светске банке, као и пројекат Унапређење адресног регистра који својим средствима подржава Влада Републике Србије.
09.07.2018.

Обавештење за кандидате пријављене на јавном конкурсу

Сви неуручени закључци, којима су одбачене пријаве, налазе на сајту РГЗ-а у одељку „Огласи и јавне набавке“, падајући мени „Неуручена акта служби за КН“.
03.07.2018.

Настављамо да правимо добре вести...

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, поводом годину дана рада Владе, организовало је прву мултимедијалну изложбу инфраструктуре у згради некадашње Главне железничке станице и представило резултате рада свих институција под својом надлежношћу.
03.07.2018.

Упис непокретности у катастар по службеној дужности

Јавни бележници од 1. јула 2018. године катастру непокретности достављају документацију у електронској форми, по службеној дужности, а службе за катастар непокретности покрећу и воде поступак уписа и доносе решења о упису. О овој теми говориле су Гордана Зорић на ТВ Студио Б, ТВ Хепи и ТВ Пинк и Маја Радовић за Национални дневник ТВ Пинк.
02.07.2018.

РГЗ учествовао на Сталној конференцији градова и општина

Републички геодетски завод узео је активно учешће на Трећем састанку мреже грађевинских инспектора у организацији Сталне конференције градова и општина која је одржана 3. јула 2018. године у Београду. РГЗ је представио модерне сервисе и апликације које олакшавају рад органима локалних самоуправа.
28.06.2018.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Поводом гужви које су претходних дана настале пред шалтерима служби за катастар непокретности, Републички геодетски завод обавештава грађане да и даље могу подносити старе уговоре и другу документацију потребну за упис у катастар у папирној форми по старом закону до 31. децембра 2020. године.
26.06.2018.

Обавештење

Телефони Инфо центра Републичког геодетског завода у среду, 27.06.2018. године неће радити из техничких разлога.

Хвала на разумевању.

Републички геодетски завод
26.06.2018.

ПОС терминали у продукцији

На шалтерима свих 17 београдских служби за катастар непокретности од 26. јуна 2018. године омогућено је плаћање платним картицама.
26.06.2018.

Завршена имплементација Документ менаџмент система на територији целе Републике Србије

Данка Гарић, помоћник директора Сектора за информатику и комуникационе технологије, била је гост телевизија Студио Б, Коперникус и Пинк и говорила је о завршетку прве фазе имплементације новог информационог система у Републичком геодетском заводу.