ВЕСТИ
од 305 слогова
21.08.2018.

О новинама у РГЗ-у на ТВ Студио Б говорила Маја Радовић

О актуелностима везаним за јавни конкурс за запослење и новинама у РГЗ-у говорила је Маја Радовић на ТВ Студио Б.
15.08.2018.

Нови промотивни видео РГЗ-а

Кампања за подизање свести грађана о важности уписа власништва у катастар непокретности.
08.08.2018.

Републички геодетски завод на осмом пленарном заседању експертске комисије Уједињених нација за глобално управљање геопросторним информацијама

У седишту Уједињених нација у Њујорку, одржана је осма пленарна седница експертске комисије за глобално управљање геопросторним информацијама – УНГГИМ у периоду од 31. јула до 3. августа 2018. године, на којој је учествовао директор Републичког геодетског завода Борко Драшковић и начелник Центра за управљање геопросторним подацима Дарко Вучетић.
07.08.2018.

О јавном конкурсу за запослење у РГЗ-у на ТВ Студио Б и ТВ Пинк

Ивана Лаловић, начелник Одељења људских ресурса, говорила је на ТВ Студио Б и ТВ Пинк о актуелним дешавањима која се односе на јавни конкурс за запослење у РГЗ-у.
06.08.2018.

Урош Илић - млади талент РГЗ-а

Урош Илић, дипломирани инжењер геодезије запослен у Републичком геодетском заводу, гостовао је у уторак 31. јула у 19 часова у најгледанијем РТС-овом квизу „Слагалица“, где је у рекордних 16 секунди решио игру Асоцијације и за то му је била довољна само једна реч.
03.08.2018.

Државна службеница осуђена на трогодишњу казну затвора

Виши суд у Зрењанину, у првостепеном поступку, осудио је Ж. К. из Лазарева на казну затвора у трајању од три године, због једног продуженог кривичног дела примања мита.
31.07.2018.

Обједињено упутство за примену Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова

РГЗ обавештава да је у примени упутство, којим се прецизира и обједињују сви претходни расписи и упутства, како би се обезбедило јасно коришћење правила и поступака, и на тај начин подигла ефикасност и транспарентност у раду.
18.07.2018.

Директор РГЗ-а Борко Драшковић био гост РТС1

Борко Драшковић, директор Републичког геодетског завода, гостујући у Јутарњем програму РТС-а говорио је о модернизацији катастра и актуелним дешавањима у РГЗ-у.
17.07.2018.

Упис непокретности у катастар по службеној дужности

Јавни бележници од 1. јула 2018. године катастру непокретности достављају документацију у електронској форми, по службеној дужности, а службе за катастар непокретности покрећу и воде поступак уписа и доносе решења о упису. О овој теми говорили су Гордана Зорић, Маја Радовић, Биљана Мартиненко и Митар Трбовић на телевизијама Студио Б, Хепи, Коперникус, ТВ Пинк, Новосадска ТВ и РТВ.