ВЕСТИ
од 604 слогова
15.04.2019.

Медији о деблокади катастра

Опширније у наставку
15.04.2019.

Студенти из Словеније у посети Републичком геодетском заводу

Група студената Факултета за управу Универзитета у Љубљани са колегама са Факултета организационих наука посетили су Републички геодетски завод.
13.04.2019.

Измењена Одлука о начину обезбеђивања минимума процеса рада

Одлука о начину обезбеђивања минимума процеса рада измењена је у складу са достављеним предлозима из Министраства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. Примена Одлуке почиње 13.04.2019. године.
10.04.2019.

НИКАДА ВИШЕ БЛОКАДА КАТАСТРА

Влада Републике Србије је својом Уредбом и Одлуком, коју је донео директор РГЗ-а Борко Драшковић, делбокирала рад институције и омогућила грађанима да остварују своја уставом загарантована права, да несметано располажу имовином и слободно приступе свим пословима из надлежности Републичког геодетског завода, укључујући и службе за катастар непокретности.
09.04.2019.

Гостовање Милене Ивановић на ТВ Студио Б

У емисији „Београде, добро јутро!“ о пројекту израде инвестиционих мапа у Републици Србији говорила је Милена Ивановић. Том приликом појаснила је термине Браунфилд (Brownfield), Гринфилд (Greenfield) и Грејфилд (Greyfield) локације, као и које информације ће се налазити у опису сваке локације у регистру. Опширније о овој теми погледајте у наставку.
08.04.2019.

Премијерка Ана Брнабић за Курир

Прочитајте опшриније у наставку.
08.04.2019.

Упућен позив синдикатима да предложе организацију минимума процеса рада

Руководство РГЗ-а упутило је позив свим синдикатима Републичког геодетског завода, укључујући и оне који нису били у штрајку, да доставе предлоге на који начин би требало организовати минимум процеса рада.
08.04.2019.

Потписан уговор о набавци ИТ опреме за Геодетско-катастарски информациони систем - ГКИС

Предмет уговора је набвка ИТ опреме за Републички геодетски завод који ће обезбедити системску, хардверску и комуникацину опрема која ће бити иснсталирана у Дата центру и службама РГЗ-а, а намењена је за нови Геодетско-катастарски информациони систем (ГКИС) који је у фази развоја и имплементације.