ВЕСТИ
од 589 слогова
06.03.2019.

Најављени „масовни“ протест синдиката Независност, АСНС и ЈОС

Ови људи блокирају рад српског катастра. По чијем налогу?
06.03.2019.

Документ којим се позива на кршење споразума

Синдикати у документу „Обавештење за запослене“ позивају на кршење Споразума о прекиду штрајка који је Влади Србије доставио Штрајкачки одбор као готов документ, по систему „кључ у руке“, а који је Влада прихватила и потписала. Штрајкачки обор, позивањем на кршење Споразума покушава да прикрије прави разлог оваквог насилног деловања над институцијом. Намерно се изазива узнемиреност код грађана и запослених који раде, а све са циљем урушавања правне сигурности.
05.03.2019.

Гостовање Јоване Божинове на ТВ Студио Б

У емисији Београде добро јутро на ТВ Студио Б, о тржишту некретнина и масовној процени, говорила је Јована Божинова. Јована је говорила о расту тржишта непокретности и о томе како локација непокретности утиче на цену. Екстремне цене квадрата и које су то атрактивне локације у Београду, али и у другим деловима Србије, можете сазнати у снимку који следи.
04.03.2019.

Обавештење за запослене о висини зарада

Прочитајте обавештење у наставку
01.03.2019.

Подршка професионалних корисника руководству РГЗ-а

Прочитајте документ у наставку...
28.02.2019.

Сусрет председнице Геосиндиката са колегом из Холандије

Весна Протулипац, председница Синдиката запослених Републичког геодетског завода „Геосиндикат“, у сусрету са Ернстом Петером Оустербруком (Oosterbroek), председником синдиката холандског Катастра, рекла је да се прихватила ове дужности са циљем да се бави заштитом права радника на начин на који се то чини данас у Европи.
27.02.2019.

Списак чланова штрајкачког одбора

Ради упознавања јавности са свим дешавањима у вези са организованим штрајком у РГЗ-у, у прилогу достављамо списак чланова Штрајкачког одбора.
27.02.2019.

Поводом штрајка

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ
26.02.2019.

Формиран ГЕОСИНДИКАТ

Опширније у наставку...