ВЕСТИ
од 607 слогова
08.03.2019.

О штрајку у РГЗ-у на ТВ Н1

У емисији Дан уживо на ТВ Н1, говорили су представник синдиката Небојша Пејчиновић и саветник за односе с јавношћу на пројекту Светске банке „Унапређење земљишне администрације у Србији“ Маја Радовић. Представник синдиката рекао је да поједини запослени нису добили додатак на плату, али није могао да прецизира о ком броју службеника се ради. Треба истаћи да у Одељење финансија РГЗ-а ни до данас није стигла ни једна писана примедба на обрачун зарада запослених.
08.03.2019.

Медији о штрајку у РГЗ-у од 27.02. до 08.03.2019.

Дневни лист Курир и Информер преносе став директора РГЗ-а Борка Драшковића поводом актуелног штрајка. О истој теми, за јутарњи програм телевизије „Н1”, говорили су Предраг Миљковић представник синдиката и Маја Радовић испред руководства Републичког геодетског завода. Опширније о разлозима за започињање штрајка и које то проблеме ствара грађанима погледајте у наставку.
06.03.2019.

Саопштења за јавност поводом штрајка

У наставку можете видети сва обавештења од почетка штрајка
06.03.2019.

Удружење урбаниста Србије упутило честитку директору Борку Драшковићу

Честитка је упућена поводом признања Реформатор године.
06.03.2019.

Најављени „масовни“ протест синдиката Независност, АСНС и ЈОС

Ови људи блокирају рад српског катастра. По чијем налогу?
06.03.2019.

Документ којим се позива на кршење споразума

Синдикати у документу „Обавештење за запослене“ позивају на кршење Споразума о прекиду штрајка који је Влади Србије доставио Штрајкачки одбор као готов документ, по систему „кључ у руке“, а који је Влада прихватила и потписала. Штрајкачки обор, позивањем на кршење Споразума покушава да прикрије прави разлог оваквог насилног деловања над институцијом. Намерно се изазива узнемиреност код грађана и запослених који раде, а све са циљем урушавања правне сигурности.
05.03.2019.

Гостовање Јоване Божинове на ТВ Студио Б

У емисији Београде добро јутро на ТВ Студио Б, о тржишту некретнина и масовној процени, говорила је Јована Божинова. Јована је говорила о расту тржишта непокретности и о томе како локација непокретности утиче на цену. Екстремне цене квадрата и које су то атрактивне локације у Београду, али и у другим деловима Србије, можете сазнати у снимку који следи.
04.03.2019.

Обавештење за запослене о висини зарада

Прочитајте обавештење у наставку