ВЕСТИ
од 563 слогова
24.07.2019.

О законом прописаним роковима за упис непокретности у катстар

У емисији „Београде, добро јутро“ на ТВ Студио Б, о роковима за упис непокретноси и препрекама са којима се сусрећу власници станова у зградама које нису уписане у катастар непокретности, говорила је Маја Радовић. Опширније о овој теми која се тиче великог броја грађана можете погледати у видео прлогу.
24.07.2019.

Обавештење Службе за катастар непокретности у Дољевцу

Обавештавамо грађане да је Електродистрибуција Дољевац најавила прекид снабдевања електричном енергијом 24.07.2019. године у периоду од 05:00 до 17:00 часова, те услед тога сервери и рачунари у Служби за катастар непокретности неће радити.
24.07.2019.

Квар на телефонској линији у Служби за катастар непокретности у Кладову

Служба за катастар непокретности Кладово од 23.07.2019. године нема функционалну телефонску линију (019/800-766). Квар је евидентиран и пријављен, а његово отклањање се очекује у наредним данима. Док се квар не отклони, физичка и правна лица неће бити у могућности да остваре контакт са Службом за катастар непокретности путем телефонске линије.
17.07.2019.

Студијска посета представника из Северне Македоније

Колеге из Агенције за катастар непокретности из Републике Северне Македоније биле су у радној посети 15. и 16.07.2019. године Републичком геодетском заводу. Посета је реализована у складу са уговором о међусобној сарадњи између ове две институције. Главни домаћин испред Републичког геодетског завода је био Дарко Вучетић, начелник Центра за управљање геопросторним подацима.
16.07.2019.

О међународној сарадњи Републичког геодетског завода на ТВ Студио Б

У емисији „Београде, добро јутро!“, о студијским посетама делегација из Гвајане и Македоније говорила је Маја Радовић. Том приликом објаснила је које су то области рада Републичког геодетског завода за које се интересују стране делегације. Опширније о овој теми погледајте у видео прилогу.
12.07.2019.

Представници Гвајане у студијској посети Републичком геодетском заводу

Комесара и директора Комесаријата за земљиште и јавни премер Гвајане Тревора Лоулина Бена и осам службеника Комесаријата, примио је директор Републичког геодетског завода мр Борко Драшковић са својим тимом чије је главно поље деловања Национална инфраструктура геопросторних података.
12.07.2019.

Почело коришћење система еИнспектор

Дипл. геод. инж. Татјани Тасић из Републичког геодетског завода, 10. јула 2019. уручен је сертификат Канцеларије за информационе технологије и електронску управу, којим се потврђује да је успешно завршила обуку за коришћење јединственог информационог система за инспекције - еИнспектор, као и да је спремна и оспособљена за обављање тренинга инспектора за рад у овом систему. 
12.07.2019.

Медији пренели вест о подношењу кривичних пријава

РГЗ је поднео кривичне пријаве против синдикалаца због сумње да су фалсификовали исправе.
10.07.2019.

Делегација Комесаријата за земљиште и јавни премер из Гвајане у обиласку Београда

Гости Републичког геодетског завода из Гвајане изразили су жељу да боље упознају престоницу Србије. У првој презентацији током своје студијске посете истакли су везу између наше две земље и навели да је припадност покрету несврстаних једна од додирних тачака у историјском развоју наших земаља.
09.07.2019.

На ТВ Студио Б званична делегација Кооперативне Републике Гвајане која је у посети РГЗ-у

Директор Комесаријата за земљиште и јавни премер Гвајане Тревор Лоулин Бен и менаџер Секретаријата комесаријата Дарвин Хемфри са Мајом Радовић из РГЗ-а, били су гости емисије „Јутро са Сањом“, и говорили су о студијској посети делегације Републике Гвајане Републичком геодетском заводу. Више о разлозима за посету и утисцима представника званичне делегације погледајте у видео прилогу.