ВЕСТИ
од 488 слогова
26.09.2016.

Наставак добре праксе - Ротација знања за транспарентан катастар

У категорији „Регистрација непокретности“ Србија би, на листи Doing Business 2017, према процени НАЛЕД-а, требало да оствари значајан напредак у односу на прошлогодишњу позицију на 73. месту. Тај напредак је резултат увођења системских промена у Републичком геодетском заводу, измена Закона о државном премеру и катастру и скраћивања рока за решавање предмета на 15 дана.
13.09.2016.

Иницијатива за упис имовине на оба супружника и олакшице при упису у КН за особе са инвалидитетом

Предлог мера за упис заједничке имовине на име оба супружника и олакшице при упису у катастар непокретности за припаднике особа са инвалидитетом
26.08.2016.

Састанак поводом унапређења рада Централног регистра планских докумената

Дана 24.08.2016. године у организацији и просторијама Министарства грађевинарства саобраћаја и инфраструктуре одржан је састанак на техничком нивоу у циљу сагледавања проблема са којим се суочавају доносиоци планских докумената приликом њиховог објављивања у Централном регистру планских докумената.
10.06.2016.

РТВ Пинк - О решавању другостепених предмета у РГЗ-у

Видео можете погледати на следећем линку:
24.05.2016.

Најава презентације централног регистра

Србија је први пут добила платформу која омогућава да сви просторни и урбанистички планови буду доступни путем Интернета за инвеститоре, јавне службе које раде на издавању грађевинских дозвола и све грађане.
24.05.2016.

Рекордан одзив запослених у акцији добровољног давања крви

У Републичком геодетском заводу јучерашња акција добровољног давања крви имала је највећи одзив до сада.
23.05.2016.

Хуманост на делу

Обновљена је традиција добровољног давања крви у Републичком геодетском заводу, а међу првим добровољним даваоцима био је и директор Републичког геодетског завода Борко Драшковић.