ВЕСТИ
од 337 слогова
03.08.2018.

Државна службеница осуђена на трогодишњу казну затвора

Виши суд у Зрењанину, у првостепеном поступку, осудио је Ж. К. из Лазарева на казну затвора у трајању од три године, због једног продуженог кривичног дела примања мита.
31.07.2018.

Обједињено упутство за примену Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова

РГЗ обавештава да је у примени упутство, којим се прецизира и обједињују сви претходни расписи и упутства, како би се обезбедило јасно коришћење правила и поступака, и на тај начин подигла ефикасност и транспарентност у раду.
18.07.2018.

Директор РГЗ-а Борко Драшковић био гост РТС1

Борко Драшковић, директор Републичког геодетског завода, гостујући у Јутарњем програму РТС-а говорио је о модернизацији катастра и актуелним дешавањима у РГЗ-у.
17.07.2018.

Упис непокретности у катастар по службеној дужности

Јавни бележници од 1. јула 2018. године катастру непокретности достављају документацију у електронској форми, по службеној дужности, а службе за катастар непокретности покрећу и воде поступак уписа и доносе решења о упису. О овој теми говорили су Гордана Зорић, Маја Радовић, Биљана Мартиненко и Митар Трбовић на телевизијама Студио Б, Хепи, Коперникус, ТВ Пинк, Новосадска ТВ и РТВ.
17.07.2018.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Поводом гужви које су претходних дана настале пред шалтерима служби за катастар непокретности, Републички геодетски завод обавештава грађане да и даље могу подносити старе уговоре и другу документацију потребну за упис у катастар у папирној форми по старом закону до 31. децембра 2020. године.
16.07.2018.

Обавештење за кандидате пријављене на јавном конкурсу

Сви неуручени закључци, којима су одбачене пријаве, налазе на сајту РГЗ-а у одељку „Огласи и јавне набавке“, падајући мени „Неуручена акта служби за КН“.
15.07.2018.

Питања за тестирање кандидата на јавном конкурсу за запослење у РГЗ-у

Ради што квалитетније припреме кандидата за процес тестирања Републички геодетски завод је припремио питања за сва радна места оглашена на јавном конкурсу.
12.07.2018.

Медији о посети Ане Веленстаин у РГЗ-у

Посета директорке за стратешке и оперативне послове у Светској банци Ане Веленстаин Републичком геодетском заводу изазвала је велику пажњу медија.
10.07.2018.

Директор за стратешке и оперативне послове у Светској банци Ана Веленстаин посетила РГЗ

Директор Републичког геодетског завода Борко Драшковић са најближим сарадницима представио је данас Ани Веленстаин резултате пројекта „Унапређење земљишне администрације у Србији“ који се реализује уз подршку Светске банке, као и пројекат Унапређење адресног регистра који својим средствима подржава Влада Републике Србије.
03.07.2018.

Настављамо да правимо добре вести...

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, поводом годину дана рада Владе, организовало је прву мултимедијалну изложбу инфраструктуре у згради некадашње Главне железничке станице и представило резултате рада свих институција под својом надлежношћу.