ВЕСТИ
од 589 слогова
30.11.2016.

Одржана презентација РГЗ-а на 47. сајму “УЧИЛА“

Републички геодетски завод је на 47. сајму “УЧИЛА“ одржао презентацију на тему “Инспекцијски надзор над правним субјектима који се баве издавањем и стављањем у промет картографских публикација“.
24.11.2016.

Преглед служби по просечном броју дана за доношење решења

Сектор за катастар непокретности је у поступку контроле и праћења решавања управних предмета у службама за катастар непокретности, у сарадњи са Светском банком извршио анализу података о просечном броју дана потребних за решавање управних предмета до септембра 2016. године.
23.11.2016.

Сарадња са Министарством правде и јавним бележницима

Представници Републичког геодетског завода, Министарства правде и Јавнобележничке коморе разговарали су о предстојећој сарадњи поводом Регистра цена непокретности и побољшања међусобне пословне комуникације на састанку који је одржан 22. новембра 2016. године у просторијама РГЗ-а.
22.11.2016.

Округли сто о Нацрту закона о националној инфраструктури геопросторних података

У оквиру јавне расправе о Нацрту закона о националној инфраструктури геопросторних података 21. новембра 2016. године у просторијама Привредне коморе Србије у Београду одржан је округли сто на ком су учешће узели представници министарстава, јавних предузећа, покрајинских органа и локалних самоуправа.
22.11.2016.

Сарадња са Институтом за трансфузију крви Србије

Захваљујући изузезтном одзиву запослених Републичког геодетског завода, током акција добровољног давања крви, са Институтом за трансфузију крви Србије постигнут је договор да се у случају хитних хируршких интервенција за запослене добровољне даваоце крви РГЗ-а јединице крви обезбеђују преко Завода.
22.11.2016.

Следећи кораци у пројекту Европског локацијског оквира ELF

Пројекат Европског локацијског оквира (ELF) је завршен 31. октобра и очекују се резултати ревизије Европске комисије. Покренути су кораци ка двогодишњој транзицији према оперативном Европском локацијском сервису.
21.11.2016.

Вечерње новости о РГЗ-у

Интервју директора РГЗ-а Борка Драшковића.