Награде и признања
10-02-2022

Уручене Плакете и Захвалнице руководиоцима 10 најуспешнијих катастарских служби

Руководиоцима најуспешнијих служби за катастар непокретности уручене су Плакете и Захвалнице у седишту Републичког геодетског завода. Директор Републичког геодетског завода Борко Драшковић обратио се присутнима и детаљније их упознао са актуелним дешавањима у раду и планираним реформама. Директор РГЗ-а уручио је Плакете руководиоцима три најуспешније службе за катастар непокретности за 2021. годину – Суботица, Панчево и Сремска Митровица, док су руководиоцима служби које су на ранг листи успешности заузеле од 4. до 10. места додељене Захвалнице за ефикасност у раду. 
21-06-2021

Николини Зиројевић уручена награда за најбољи мастер рад током прославе 128. година Географског факултета

Рад наше колегинице Николина Зиројевић проглашен је за најбољи мастер рад на смеру Географски информациони системи, на Географском факултету Универзитета у Београду. Мастер рад са темом „Мрежна анализа приступачности градског насеља Београд службама хитне медицинске помоћи и ватрогасно спасилачке јединице“ представља иновативни приступ решавању саобраћајних проблема комуналних служби уз употребу ГИС технологије.
11-06-2021

Награде за РГЗ и директора мр Борка Драшковића

Удружење урбаниста Србије је директору Републичког геодетског завода мр Борку Драшковићу на Редовној изборној скупштини доделило награду „Никола Добровић“ за остварене стручне резултате у области урбанизма и планирања.
11-02-2020

Данки Гарић као члану једног од награђених реформских тимова додељено признање НАЛЕД-а у домену Реформе године

На XII годишњој конференцији о економским реформама на којој је НАЛЕД представио дванаесто издање Сиве књиге, са 100 препорука министарствима, локалним самоуправама и другим ресорним институцијама за смањење бирократских препрека пословању у Србији, уручена су признања члановима реформских тимова.
26-06-2019

Србија као пример за дигитализацију

Технолошка решења примењена у РГЗ-у представљају пример на који се угледају друге земље.
21-06-2019

Студенти из Холандије веома задовољни праксом и радом РГЗ-а

Студенти који су на пракси у Републичком геодетском заводу, Барт Клостра и Лук Хофд, сматрају да је посао који се обавља у овој институцији на веома високом нивоу.
02-04-2019

Додела Златне плакете

Свечана академија поводом обележавања 60. година постојања ЈП Завода за урбанизам Ниш, одржана је 01.04.2019. у „Официрском дому“ у Нишу у ул. Орловића Павла 28а. Том приликом је Републичком геодетском заводу Служби за катастар непокретности Ниш уручена Златна плакета за вишедеценијску успешну сарадњу.
06-03-2019

Удружење урбаниста Србије упутило честитку директору Борку Драшковићу

Честитка је упућена поводом признања Реформатор године.
22-02-2019

Министарка Зорана Михајловић упутила честитку директору Борку Драшковићу

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић упутила је честитке директору Републичког геодетског завода мр Борку Драшковићу поводом овогодишње награде за Реформатора 2018. године.
01-02-2019

Директор РГЗ-а Борко Драшковић примио признање НАЛЕД-а „Реформатор године“

На 11. годишњој конференцији о економским реформама СИВА КЊИГА 2019. „Резултати реформи и нова економска агенда“, у свечаном делу додељена су специјална признања истакнутим појединцима из јавне управе и медија и проглашен је Реформатор године.
16-10-2018

Србија шампион унапређења родне једнакости

Србија је овогодишњи шампион у домену унапређивања родне једнакости, рекла је Викторија Стенли, експерт Светске банке за рурални развој и земљиште, честитавши Републичком геодетском заводу на оствареним резултатима у реформама правног оквира са циљем да се повећа број жена којима је доступно власништво над земљиштем и непокретностима. Она је нагласила да постоји висок ниво мотивисаности и посвећености том задатку.
25-06-2018

Географски факултет доделио Плакету РГЗ-у

Декан Географског факултета Универзитета у Београду проф. др Дејан Филиповић уручио је Плакету директору Републичког геодетског завода Борку Драшковићу, на свечаној академији 22. јуна 2018. године, поводом обележавања јубилеја 125 година постојања Факултета.
21-06-2018

Директору РГЗ-а признање Светске банке

Светска банка доделила је Сертификат захвалности директору РГЗ-а Борку Драшковићу за допринос студији „Жене, бизнис и закони 2018“.
26-02-2018

Уручене Плакете руководиоцима најуспешнијих служби за катастар РГЗ-а

У петак, 23.02.2018. године, у седишту Републичког геодетског завода уручене су Плакете руководиоцима најуспешнијих служби за катастар непокретности.
30-06-2017

РГЗ-у захвалница Високе грађевинско-геодетске школе

Мр Оливера Васовић, виши предавач на Високој грађевинско-геодетској школи струковних студија у Београду уручила је директору Републичког геодетског завода Борку Драшковићу захвалницу поводом успешне сарадње у реализовању практичне наставе.
23-03-2017

РГЗ примио Повељу „Капетан Миша Анастасијевић“

На свечаности која је јуче приређена у Ректорату Универзитета у Београду, популарном Капетан-Мишином здању, председник жирија за доделу признања, у оквиру пројекта „Пут ка врху“, проф. др Радован Пејановић уручио је повељу „Капетан Миша Анастасијевић“, у категорији - „За друштвену одговорност“, директору Републичког геодетског завода Борку Драшковићу.
 
Започните разговор са оператером