Посете страних делегација
12-11-2021

Преносе локални медији: Додела рачунарске опреме представницима локалних самоуправа

У просторијама Републичког геодетско завода представницима Јединица локалне самоуправе које су учествовале у пилот пројекту „Унапређење пословне климе у Србији“ додељена је рачунарска опрема коју је уручио пројектни менаџер Матијас Рантаген (Матхиас Рантанен) који се захвалио присутнима на успешној реализацији пројекта.
09-11-2021

Додела рачунарске опреме Јединицама локалне самоуправе

У просторијама Републичког геодетско завода представницима Јединица локалне самоуправе које су учествовале у пилот пројекту „Унапређење пословне климе у Србији“ додељена је рачунарска опрема коју је уручио пројектни менаџер Матијас Рантаген (Mathias Rantanen) који се захвалио присутнима на успешној реализацији пројекта.
09-11-2021

Пројектни менаџер Матијас Рантанен у посети Јединицама локалне самоуправе

Током боравка у Србији менаџер Матијас Рантанен (Mathias Rantanen) посетио је Јединице локалне самоуправе које су учеснице пилот пројекта „Унапређење пословне климе у Србији“. Опширније погледајте у наставку.
13-12-2019

Представници Европске асоцијације геодета у посети РГЗ-у

Председник асоцијације Морис Барбиери, потпредседник Томас Јакубау, генерални директор Јан-Јивес Пирлот, потпредседник групе приватних геодетских организација Дитрих Коленпрат и представници Словеније и Француске, Матијаж Грилц и Николас Смит представили су активности Европске асоцијације геодета.
17-07-2019

Студијска посета представника из Северне Македоније

Колеге из Агенције за катастар непокретности из Републике Северне Македоније биле су у радној посети 15. и 16.07.2019. године Републичком геодетском заводу. Посета је реализована у складу са уговором о међусобној сарадњи између ове две институције. Главни домаћин испред Републичког геодетског завода је био Дарко Вучетић, начелник Центра за управљање геопросторним подацима.
12-07-2019

Представници Гвајане у студијској посети Републичком геодетском заводу

Комесара и директора Комесаријата за земљиште и јавни премер Гвајане Тревора Лоулина Бена и осам службеника Комесаријата, примио је директор Републичког геодетског завода мр Борко Драшковић са својим тимом чије је главно поље деловања Национална инфраструктура геопросторних података.
10-07-2019

Делегација Комесаријата за земљиште и јавни премер из Гвајане у обиласку Београда

Гости Републичког геодетског завода из Гвајане изразили су жељу да боље упознају престоницу Србије. У првој презентацији током своје студијске посете истакли су везу између наше две земље и навели да је припадност покрету несврстаних једна од додирних тачака у историјском развоју наших земаља.
22-05-2019

Холандија своје студенте послала на стручну праксу у Републички геодетски завод

Студенти треће године факултета „Geo Media & Design“ Универзитета примењених наука у граду Алмере у Холандији тренутно обављају деветонедељну стручну праксу у Републичком геодетском заводу.
15-04-2019

Студенти из Словеније у посети Републичком геодетском заводу

Група студената Факултета за управу Универзитета у Љубљани са колегама са Факултета организационих наука посетили су Републички геодетски завод.
05-04-2019

Реализована иницијална мисија за пројекат „Унапређење пословне климе у Србији“

Успостављање Националног регистра инвестиционих локација био је тема прве, иницијалне мисије са стручњацима из Лантматеријета (Lantmäteriet) у Републичком геодетском заводу у периоду од 01.04. до 05.04..
06-02-2019

Амбасадор Шведске у Србији Јан Лундин и директор Републичког геодетског завода Борко Драшковић потписали споразум вредан 2 милиона евра

Споразум се односи на реализацију пројекта „Унапређење пословне климе у Србији“ који ће финансирати Краљевина Шведска, а стручну подршку пружиће Лантматериет - шведска агенција за картографију, катастар и регистрацију земљишта.
05-10-2018

Директорка Светске банке за регион Западног Балкана у посети РГЗ-у

Пројекат „Унапређење земљишне администрације у Србији“ представљен Регионалној директорки Светске банке за Западни Балкан Линди ван Гелдер у седишту Републичког геодетског завода.
10-07-2018

Директор за стратешке и оперативне послове у Светској банци Ана Веленстаин посетила РГЗ

Директор Републичког геодетског завода Борко Драшковић са најближим сарадницима представио је данас Ани Веленстаин резултате пројекта „Унапређење земљишне администрације у Србији“ који се реализује уз подршку Светске банке, као и пројекат Унапређење адресног регистра који својим средствима подржава Влада Републике Србије.
22-06-2018

Посета представника менаџмента компаније Yandex Републичком геодетском заводу

Делегација највеће руске технолошке и ИТ компаније Yandex предвођена директором сектора за дигиталне платформе Андреја Стрелкова 20. јуна 2018. године посетила је Републички геодетски завод.
 
Започните разговор са оператером