ВЕСТИ
од 654 слогова
20.04.2021.

Студио Б: Посета министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислава Момировића РГЗ-у

У емисији „Београде, добро јутро!“ о посети министра Томислава Момировића РГЗ-у говорила је Маја Радовић. Она је споменула теме о којима се говорило током састанка и нагласила да је, с обзиром на велике инфраструктурне пројекте који се реализују у Републици Србији и РГЗ укључен у процес експропријације земљишта. Поред тога нагласила је да је јавни конкурс који је у току потврда да Влада Републике Србије схвата значај РГЗ-а.
20.04.2021.

Списак кандидата међу којима се спроводи даљи Јавни конкурс

У наставку можете пронаћи шифре кандидата међу којима се спроводи конкурсни поступак за Јавни конкурс за попуњавање извршилачких радних места у Републичком геодетском заводу.
14.04.2021.

Посета министра Томислава Момировића РГЗ-у

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић посетио је данас Републички геодетски завод Србије где се састао са директором Борком Драшковићем, са којим је разговарао о унапређењу и побољшању услова рада у заводу све у циљу што бржег  и ефикаснијег пружања услуга грађанима.
14.04.2021.

О стању на тржишту непокретности током I квартала 2021. године на ТВ Вести, ТВ Пинк и ТВ Студио Б

У емисијама „Ново јутро“ и „Београде, добро јутро!“ о промету на тржишту непокретности говорила је Драгана Милићевић Секулић, начелница Одељења за процену и вођење вредности непокретности. Она је истакла да је промет свих врста непокретности током првог квартала 2021. године знатно већи у односу на исти период 2020. године. Такође истакла је цене најскупље прометованих некретнина где се јавља цена од 9600 € по метру квадратном. Опширније погледајте у наставку.
13.04.2021.

Завршен интерни конкурс у РГЗ-у

У току фебруара 2021. године Републички геодетски завод организовао је интерни конкурс за извршилачка радна места, на коме су учествовали државни службеници запослени на неодређено време из органа државне управе и служби Владе. 
09.04.2021.

Извештај са тржишта непокретности у марту 2021. године

На основу уговора о промету непокретности које Републички геодетски завод води у Регистру цена непокретности, закључује се да је у марту 2021. године тржиште непокретности у Србији било динамичније у односу на претходне месеце. Поред тога што је обим промета био за више од 25% већи у односу на претходни месец, забележено је и повећање количине новца на тржишту за скоро 40%. У поређењу са мартом 2020. године може се закључити да су сви парамети којим се тржиште непокретности описује скоро дуплирани.
09.04.2021.

Одржана радионица у оквиру пројекта Унапређење пословне климе у Србији

Марија Брандер (Maria Brander) експерт из области Стратешких комуникација је водила онлајн радионицу под називом „Продукција видеа” у оквиру компоненете Видљивост и промоција пројекта „Унапређење пословне климе у Републици Србији” која је одржана у среду 8. априла 2021. године. Опширније прочитајте у наставку.
02.04.2021.

Директор РГЗ-а мр Борко Драшковић одржао је састанак са представницима ГИЗ-а

На састанку су представљени досадашњи резултати Републичког геодетског завода у погледу реформе земљишне администрације као и резултати пројеката које је ГИЗ имплементирао у Србији.
Започните разговор са оператером