ВЕСТИ
од 658 слогова
13.05.2021.

О стању на тржишту непокретности на ТВ Прва

У емисији „Exploziv“ о стању на тржишту непокретности говорила је Драгана Милићевић Секулић, начелница Одељења за процену и вођење вредности непокретности. Она је истакла колики је пораст цена станова у оквиру 10 централних општина у 2020. години.
12.05.2021.

Председник општине др Небојша Мијовић похвалио СКН Голубац

Председник општине Голубац др Небојша Мијовић је на отварању пројекта за изградњу ветро парка „Кривача“ похвалио рад Службе за катастар непокретности Голубац која је за потребе овог пројекта решила више од 2000 имовинско правних предмета.
11.05.2021.

Акција добровољног давања крви у просторијама Геосиндиката

У просторијама Геосиндиката у Булевару војводе Мишића 39, 18. маја 2021. године организоваће се акција добровољног давања крви у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије. Позивају се сви запослени у Републичком геодетском заводу да у периоду од 9 до 14 часова дају крв.
11.05.2021.

О Адресном регистру и Јавном конкурсу који је у току

У емисији „Београде, добро јутро!“ о Адресном регистру и нумерацији објеката говорила је Николина Зиројевић. Она је нагласила да је ажурирање Адресног регистра веома важан пројекат за читаву земљу. Немања Човић говорио је о току Јавног конкурса, пожелео свим будућим колегама срећу на тестирању и истакао да у РГЗ-у могу очекивати стални рад и напредак у погледу знања и вештина.
28.04.2021.

Радионица у оквиру пројекта Унапређење пословне климе у Србији

Трећа по реду online радионица у вези са прикупљањем података инвестиционих локација, одржана је 21. априла 2021. године. На радионици су учествовали представници јединица локалних самоуправа.
27.04.2021.

О току јавног конкурса у Републичком геодетском заводу

У емисији „Београде, добро јутро!“ о јавном конкурсу, који је у току, за запослење у Републичком геодетском заводу говорила је Милица Малешић. Она је изнела и податке о броју пристиглих и одбијених пријава, у којој је сада фази тестирање кандидата и на који начин се кандидати могу информисати о току конкурса. Опширније о овој теми погледајте у наставку.
20.04.2021.

Студио Б: Посета министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислава Момировића РГЗ-у

У емисији „Београде, добро јутро!“ о посети министра Томислава Момировића РГЗ-у говорила је Маја Радовић. Она је споменула теме о којима се говорило током састанка и нагласила да је, с обзиром на велике инфраструктурне пројекте који се реализују у Републици Србији и РГЗ укључен у процес експропријације земљишта. Поред тога нагласила је да је јавни конкурс који је у току потврда да Влада Републике Србије схвата значај РГЗ-а.
20.04.2021.

Списак кандидата међу којима се спроводи даљи Јавни конкурс

У наставку можете пронаћи шифре кандидата међу којима се спроводи конкурсни поступак за Јавни конкурс за попуњавање извршилачких радних места у Републичком геодетском заводу.
14.04.2021.

Посета министра Томислава Момировића РГЗ-у

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић посетио је данас Републички геодетски завод Србије где се састао са директором Борком Драшковићем, са којим је разговарао о унапређењу и побољшању услова рада у заводу све у циљу што бржег  и ефикаснијег пружања услуга грађанима.
Започните разговор са оператером