ВЕСТИ
од 648 слогова
15.08.2019.

Медији пренели вест о организацији међународне конференције од стране Републичког геодетског завода

Због изузетних резултата на пољу дигитализације у области управљања геопросторним подацима, Републички геодетски завод изабран је од стране најзначајнијих међународних организација за домаћина и партнера у организацији овог важног интернационалног догађаја, који ће се одржати од 18. до 20. 09. 2019. године у Врднику. Опширније прочитајте у наставку.
13.08.2019.

Најтраженије услуге у катастру

У емисији „Београде, добро јутро!“ о најтаженијим услугама које пружа катастар непокретности говорили су Николина Зиројевић и Немања Човић. Том приликом показали су грађанима како да на најбржи начин сазнају која документација им је потребна за подношење захтева у катастру и како се користи WЕБ апликација еКатастар. Опширније погледајте у видео прилогу.
09.08.2019.

Обавештење за учеснике јавног конкурса

Обавештавамо учеснике јавног кокурса за попуњавање извршилачких радних места да се наставља процес селекције кандидата за оне који су положили тест знања.
06.08.2019.

О WEB апликацији еЗаказивање на ТВ Студио Б

У емисији „Београде, добро јутро!“ о коришћењу апликације еЗаказивање на сајту Републичког геодетског звода говорили су Лана Ђокић и Немања Човић. Том приликом су показали како се заказује састанак са службеником катастра уколико се њихов предмет већ налази у катастру и како се заказује термин за предају захтева на шалтеру. Опширније погледајте у видео прилогу.
02.08.2019.

Постављење вршиоца дужности помоћника директора Сектора за надзор и контролу

Одлуком Владе Републике Србије од 25.07.2019. године, на место вршиоца дужности помоћника директора Републичког геодетског завода – Сектор за надзор и контролу, постављена је Анита Божиновић, дип. геод. инж., почев од 6. августа 2019. године.
30.07.2019.

О новинама у раду Инфо центра на ТВ Студио Б

О телефонској секретарици и информацијама које она пружа грађанима, у емисији „Београде, добро јутро!“ говорила је Лана Ђокић. Поред представљања телефонске секретарице Лана је показала флајер који се дели грађанима у Службама за катастар непокретности и који одговара на најчешће постављена питања оператерима Инфо центра.
24.07.2019.

О законом прописаним роковима за упис непокретности у катстар

У емисији „Београде, добро јутро“ на ТВ Студио Б, о роковима за упис непокретноси и препрекама са којима се сусрећу власници станова у зградама које нису уписане у катастар непокретности, говорила је Маја Радовић. Опширније о овој теми која се тиче великог броја грађана можете погледати у видео прлогу.
24.07.2019.

Обавештење Службе за катастар непокретности у Дољевцу

Обавештавамо грађане да је Електродистрибуција Дољевац најавила прекид снабдевања електричном енергијом 24.07.2019. године у периоду од 05:00 до 17:00 часова, те услед тога сервери и рачунари у Служби за катастар непокретности неће радити.
24.07.2019.

Квар на телефонској линији у Служби за катастар непокретности у Кладову

Служба за катастар непокретности Кладово од 23.07.2019. године нема функционалну телефонску линију (019/800-766). Квар је евидентиран и пријављен, а његово отклањање се очекује у наредним данима. Док се квар не отклони, физичка и правна лица неће бити у могућности да остваре контакт са Службом за катастар непокретности путем телефонске линије.
17.07.2019.

Студијска посета представника из Северне Македоније

Колеге из Агенције за катастар непокретности из Републике Северне Македоније биле су у радној посети 15. и 16.07.2019. године Републичком геодетском заводу. Посета је реализована у складу са уговором о међусобној сарадњи између ове две институције. Главни домаћин испред Републичког геодетског завода је био Дарко Вучетић, начелник Центра за управљање геопросторним подацима.