ВЕСТИ
од 646 слогова
16.07.2019.

О међународној сарадњи Републичког геодетског завода на ТВ Студио Б

У емисији „Београде, добро јутро!“, о студијским посетама делегација из Гвајане и Македоније говорила је Маја Радовић. Том приликом објаснила је које су то области рада Републичког геодетског завода за које се интересују стране делегације. Опширније о овој теми погледајте у видео прилогу.
12.07.2019.

Представници Гвајане у студијској посети Републичком геодетском заводу

Комесара и директора Комесаријата за земљиште и јавни премер Гвајане Тревора Лоулина Бена и осам службеника Комесаријата, примио је директор Републичког геодетског завода мр Борко Драшковић са својим тимом чије је главно поље деловања Национална инфраструктура геопросторних података.
12.07.2019.

Почело коришћење система еИнспектор

Дипл. геод. инж. Татјани Тасић из Републичког геодетског завода, 10. јула 2019. уручен је сертификат Канцеларије за информационе технологије и електронску управу, којим се потврђује да је успешно завршила обуку за коришћење јединственог информационог система за инспекције - еИнспектор, као и да је спремна и оспособљена за обављање тренинга инспектора за рад у овом систему. 
12.07.2019.

Медији пренели вест о подношењу кривичних пријава

РГЗ је поднео кривичне пријаве против синдикалаца због сумње да су фалсификовали исправе.
10.07.2019.

Делегација Комесаријата за земљиште и јавни премер из Гвајане у обиласку Београда

Гости Републичког геодетског завода из Гвајане изразили су жељу да боље упознају престоницу Србије. У првој презентацији током своје студијске посете истакли су везу између наше две земље и навели да је припадност покрету несврстаних једна од додирних тачака у историјском развоју наших земаља.
09.07.2019.

На ТВ Студио Б званична делегација Кооперативне Републике Гвајане која је у посети РГЗ-у

Директор Комесаријата за земљиште и јавни премер Гвајане Тревор Лоулин Бен и менаџер Секретаријата комесаријата Дарвин Хемфри са Мајом Радовић из РГЗ-а, били су гости емисије „Јутро са Сањом“, и говорили су о студијској посети делегације Републике Гвајане Републичком геодетском заводу. Више о разлозима за посету и утисцима представника званичне делегације погледајте у видео прилогу.
09.07.2019.

Медији о штрајку Геосиндиката

Неколико дневних листова пренело је вест о штрајку упозорења јединог репрезентативног синдиката у РГЗ-у.
08.07.2019.

Штрајк упозорења у Републичком геодетском заводу

Трајање штрајка од 11:00 до 12:00 часова.
08.07.2019.

ОБАВЕШТЕЊЕ О КОНКУРСУ ЗА ИЗВРШИЛАЧКА РАДНА МЕСТА

Обавештавамо све учеснике јавног кокурса за попуњавање извршилачких радних места који је објављен 27.12.2018. године на сајту РГЗ, Службе за управљење кадровима, Националне службе за запошљавање и листу Послови, да ће се тестирање кандидата, односно провера знања путем теста реализовати према плану у прилогу и то од 17.07.-19.07.2019. године.
05.07.2019.

Драшковић: Синдикати се нису снашли у 21. веку

„Српска економија“ известила је да су репрезентативност у РГЗ-у изгубили синдикат „Независност“, ЈОС и АСНС.