ВЕСТИ
од 655 слогова
11.05.2021.

О Адресном регистру и Јавном конкурсу који је у току

У емисији „Београде, добро јутро!“ о Адресном регистру и нумерацији објеката говорила је Николина Зиројевић. Она је нагласила да је ажурирање Адресног регистра веома важан пројекат за читаву земљу. Немања Човић говорио је о току Јавног конкурса, пожелео свим будућим колегама срећу на тестирању и истакао да у РГЗ-у могу очекивати стални рад и напредак у погледу знања и вештина.
28.04.2021.

Радионица у оквиру пројекта Унапређење пословне климе у Србији

Трећа по реду online радионица у вези са прикупљањем података инвестиционих локација, одржана је 21. априла 2021. године. На радионици су учествовали представници јединица локалних самоуправа.
27.04.2021.

О току јавног конкурса у Републичком геодетском заводу

У емисији „Београде, добро јутро!“ о јавном конкурсу, који је у току, за запослење у Републичком геодетском заводу говорила је Милица Малешић. Она је изнела и податке о броју пристиглих и одбијених пријава, у којој је сада фази тестирање кандидата и на који начин се кандидати могу информисати о току конкурса. Опширније о овој теми погледајте у наставку.
20.04.2021.

Студио Б: Посета министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислава Момировића РГЗ-у

У емисији „Београде, добро јутро!“ о посети министра Томислава Момировића РГЗ-у говорила је Маја Радовић. Она је споменула теме о којима се говорило током састанка и нагласила да је, с обзиром на велике инфраструктурне пројекте који се реализују у Републици Србији и РГЗ укључен у процес експропријације земљишта. Поред тога нагласила је да је јавни конкурс који је у току потврда да Влада Републике Србије схвата значај РГЗ-а.
20.04.2021.

Списак кандидата међу којима се спроводи даљи Јавни конкурс

У наставку можете пронаћи шифре кандидата међу којима се спроводи конкурсни поступак за Јавни конкурс за попуњавање извршилачких радних места у Републичком геодетском заводу.
14.04.2021.

Посета министра Томислава Момировића РГЗ-у

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић посетио је данас Републички геодетски завод Србије где се састао са директором Борком Драшковићем, са којим је разговарао о унапређењу и побољшању услова рада у заводу све у циљу што бржег  и ефикаснијег пружања услуга грађанима.
14.04.2021.

О стању на тржишту непокретности током I квартала 2021. године на ТВ Вести, ТВ Пинк и ТВ Студио Б

У емисијама „Ново јутро“ и „Београде, добро јутро!“ о промету на тржишту непокретности говорила је Драгана Милићевић Секулић, начелница Одељења за процену и вођење вредности непокретности. Она је истакла да је промет свих врста непокретности током првог квартала 2021. године знатно већи у односу на исти период 2020. године. Такође истакла је цене најскупље прометованих некретнина где се јавља цена од 9600 € по метру квадратном. Опширније погледајте у наставку.
13.04.2021.

Завршен интерни конкурс у РГЗ-у

У току фебруара 2021. године Републички геодетски завод организовао је интерни конкурс за извршилачка радна места, на коме су учествовали државни службеници запослени на неодређено време из органа државне управе и служби Владе. 
Започните разговор са оператером