ВЕСТИ
од 656 слогова
10.03.2021.

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ ИЗВРШИЛАЧКИХ РАДНИХ МЕСТА У РЕПУБЛИЧКОМ ГЕОДЕТСКОМ ЗАВОДУ

Конкурс је објављен такође на интернет страницама Службе за управљање кадровима (СУК) и Националне службе за запошљавање. На конкурсу се оглашава 241 радно место за пријем у радни однос 321 лица.
09.03.2021.

Најава јавног конкурса

У емисији „Београде, добро јутро!“ јавни конкурс за запослење у Републичком геодетском заводу најавила је Маја Радовић. Опширније о овој теми погледајте у наставку.
03.03.2021.

Списак кандидата међу којима се спроводи даљи Интерни конкурс

У наставку можете пронаћи шифре кандидата међу којима се спроводи конкурсни поступак за Интерни конкурс за попуњавање извршилачких радних места у Републичком геодетском заводу.
02.03.2021.

Репблички геодетски завод појачаће своје кадрове са 321 стручним лицем

Влада Србије дала је сагласност РГЗ-у да отвори конкурс за стално запошљавање стручних кадрова. С обзиром да се на конкурсу тражи чак 217 лица са високом стручном спремом, овај конкурс биће прилика за многе младе инжењере геодезије, информатике и дипломиране правнике да конкуришу за радна места у државној институцији која је лидер на пољу дигитализације, а у свом фокусу има грађане и привреду којима је на услузи.
01.03.2021.

Представљање извештаја са тржишта непокретности на ТВ Пинк и ТВ Студио Б

У емисијама „Ново јутро“ и „Београде, добро јутро!“ о извештају са тржишта непокретности за 2020. годину говорила је Драгана Милићевић Секулић, начелница Одељења за процену и вођење вредности непокретности. Она је нагласила да је тржиште у току 2020. године постигло раст од 2,2% у односу на 2019. годину, а да је промет викендица у односу на претходну годину у експанзији. Опширније о овој теми погледајте у наставку.
Започните разговор са оператером