ВЕСТИ
од 651 слогова
09.01.2018.

Пројекат унапређења адресног регистра на иницијативу председнице Владе Ане Брнабић

За Јутарњи програм РТС 1 и Дневник у 19:30, говорила је Весна Протулипац из Републуичког геодетског завода који је надлежан за вођење адресног регистра.
08.01.2018.

Проф. др Драган Благојевић помоћник директора Сектора за стратешки развој

Новим Правилником о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у РГЗ-у, који је донео директор Борко Драшковић, у Републичком геодетском заводу први пут је формиран Сектор за стратешки развој чији је, један од циљева, јаче успостављање односа са академском заједницом.
08.01.2018.

Интервју директора РГЗ-а за агенцију Бета

Директор РГЗ-а Борко Драшковић говорио је о увођењу новог информационог система у катастру. Бројни медији пренели су овај интервју.
04.01.2018.

Наталија Пилиповић о активностима Републичког геодетског завода

Наталија Пилиповић у Јутарњем програму ТВ Студио Б говорила је о активностима које су се дешавале током 2017. године у Републичком геодетском заводу.
03.01.2018.

Нови Закон о републичким административним таксама

Немања Човић био је гост емисије Свитање на ТВ Пинк и том приликом је говорио о новом Закону о републичким административним таксама који је ступио на снагу и новинама које доноси корисницима РГЗ-а.
28.12.2017.

О катастру непокретности и катастру водова на ТВ Коперникус

Митар Трбовић из РГЗ-а на ТВ Коперникус говорио је о упису парцела и стамбених јединица у катастар непокретности и о упису у катастар водова.
27.12.2017.

Немања Човић био је гост ТВ Студио Б

Немања Човић из Републичког геодетског завода говорио је о начинима на које грађани могу да се информишу о услугама катастра.
25.12.2017.

Саопштење за јавност


ПОШТОВАНИ ГРАЂАНИ,

ОБАВЕШТАВАМО ВАС ДА ЋЕ ДО КРАЈА НЕДЕЉЕ, ЗБОГ АКТИВИРАЊА НОВОГ ИНФОРМАЦИОНОГ СИСТЕМА НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ РАД У СЛУЖБАМА ЗА КАТАСТАР НЕПОКРЕТНОСТИ, КОЈИ СЕ ОДНОСИ НА ПРИЈЕМ НОВИХ ЗАХТЕВА БИТИ ОТЕЖАН, ПА ВАС МОЛИМО ЗА СТРПЉЕЊЕ И РАЗУМЕВАЊЕ. МОЛЕ СЕ СВИ КОРИСНИЦИ НАШИХ УСЛУГА , КОЈИ ЗА ТО ИМАЈУ МОГУЋНОСТ, ДА ЗАХТЕВЕ ПОДНОСЕ НАКОН НОВОГОДИШЊИХ ПРАЗНИКА.
УНАПРЕД ХВАЛА СВИМА НА РАЗУМЕВАЊУ И СТРПЉЕЊУ.
25.12.2017.

Престаје да важи Правилник о висини таксе за пружање услуга Републичког геодетског завода

Народна скупштина донела је Закон о изменама и допунама Закона о републичким административним таксама, који је објављен у „Службеном гласнику Републике Србије“, број 113/17, а ступио је на снагу дана 25. децембра 2017. године.
19.12.2017.

Гостовање Наталије Пилиповић на ТВ Пинк и ТВ Студио Б

Наталија Пилиповић била је гост ТВ Пинк и ТВ Студио Б и говорила је о потребној документацији и процедури уписа у катастар непокретности.