6.12.2021.

Републички геодетски завод организује другу по реду онлајн дискусију „КОМУНИКАЦИЈА СА ДИГИТАЛНИМ КАТАСТРОМ И КАКО РЕШАВАТИ УПИС У КАТАСТАР НА ОСНОВУ СТАРИХ ИСПРАВА“, у среду 8. децембра 2021. са почетком у 11 часова.

На онлајн дискусији говориће Саша Иванишевић, потпредседник Адвокатске коморе Београда, Милош Живковић, професор Правног факултета у Београду и Милош Бјелановић, начелник одељења за другостепени поступак Републичког геодетског завода. Модератор Маја Радовић.

Сви панелисти ће из свог угла и области специјазицје којом се баве указати на потребу целокупне дигитализације и комплетног преласка са аналогног на дигитални начин решавања предмета, као и предложити најбоља и најефикаснија решења за питања заосталих предмета. 

Онлајн дискусија „КОМУНИКАЦИЈА СА ДИГИТАЛНИМ КАТАСТРОМ И КАКО РЕШАВАТИ УПИС У КАТАСТАР НА ОСНОВУ СТАРИХ ИСПРАВА“ је још једна у низу активности у оквиру пројекта „Дигитални свет непокретности“ који је Републички геодетски завод покренуо у циљу потпуне дигитализације и бољег разумевања и једноставнијег  коришћена дигиталних услуга, сервиса и апликација РГЗ-а.

Током дискусије учесници ће одговарати на сва питања која ће гледаоци моћи да постављају путем chat опције.

Онлајн дискусија одржаће се преко ZOOM платформе којој може да се приступи путем линка: https://us06web.zoom.us/j/86271667835?pwd=OGlXdklsTEFTZzdhT1BNYmpNYlIyQT09#success

Passcode: 734319

Онлајн дискусију можете пратити и уживо преко РГЗ налога на YouТube платформи.

Све додатне информације можете да пронађете на сајту РГЗ-а: www.rgz.gov.rs.

Релевантне вести