18.3.2024.

Стручни тим из Одељења за праћење и реализацију пројеката и пружање стручне помоћи Сектора за катастар непокретности, на челу са в.д. помоћником директора Огњенком Илић, одржао је у Краљеву, 14.03.2024. године, састанак са начелницима и шефовима Одељења за катастар водова на територији Републике Србије, на тему: “Еволуција од катастра водова до катастра инфраструктуре“.

Успешно је реализован следећи дневни ред састанка: 

1. Кратка презентација од стране Сектора за катастар непокретности „Еволуција од катастра водова до катастра инфраструктуре“
2. Разрада и унапређење тренутних процеса рада у циљу прилагођавања будућем катастру инфраструктуре
3. Предлози начелника и шефова Одељења катастра водова
4. Дискусија

/content/images/work/2024/03/KR4.png

Након презентације Сектора за катастар непокретности, интерактивном дискусијом свих присутних, разрађени су неки од тренутних процеса рада, а све у циљу постизања једноoбразног поступања и прилагођавања будућем катастру инфраструктуре. На састанку су изнети конструктивни предлози за унапређења квалитета података како би се постигао још већи квалитет услуга грађанима и привредним субјектима. На састанку су руководиоцима Одељења водова предочене и неопходне активности које ће бити потребно предузети у њиховим Одељењима, као и динамика праћења од стране Сектора за катастар непокретности до момента успостављања катастра инфраструктуре.

Присутни наченици и шефови, оценили су састанак успешним и веома корисним за ефикаснији рад одељења за катастар водова, стога ће Сектор за катастар непокретности убудуће редовно организовати састанке стручне медијације на ову тему.

Релевантне вести