23.5.2023.

Настављајући своје напоре ка усклађивању са међународним стандардима, РГЗ је у претходна два дана организовао обуку за начелнике служби за катастар, који су стекли знања и вештине за примену међународних стандарда у пословању. Ова обука је део ширег плана имплементације ИСО 27001 и ИСО 27701 стандарда, чиме РГЗ подиже квалитет, ефикасност, безбедност и одрживост података и пословања на још виши ниво.

/content/Vesti/2023/05/ISO ObukA - 1БД.png

Имплементација ИСО стандарда за заштиту и безбедност информација омогућава РГЗ-у да успостави свеобухватан систем управљања информационом безбедношћу. Кроз овај систем, РГЗ ће примењивати строге мере заштите података и идентификовати ризике како би предузео одговарајуће кораке за њихово отклањање или смањење. Ова иницијатива додатно унапређује сигурност података грађана Србије, која је ионако на веома високом нивоу.

/content/Vesti/2023/05/ISO ObukA - DV1.png

Републички геодетски завод остаје предан пружању поузданих и сигурних услуга корисницима. Имплементација ИСО стандарда представља кључни део стратегије РГЗ-а у одржавању високих стандарда информационе безбедности, чиме се обезбеђује поверење грађана и привреде у интегритет и сигурност података које РГЗ чува.

/content/Vesti/2023/05/ISO ObukA - MJ1.png

Релевантне вести