29.12.2023.

Републички геодетски завод (РГЗ) са задовољством објављује изузетно постигнуће најпродуктивнијих запослених у службама за катастар непокретности у 2023. години. Овај успех, који обухвата велики број решених управних предмета, резултат је посвећености, упорности и иновативности запослених, као и свеобухватне дигитализације и ефикасног електронског пословања.

На челу ове почасне листе налази се Вјерочка Чапо из Службе за катастар непокретности Стара Пазова, која је решила импресивних 3537 управних предмета, коју следе Ненад Живковић из Голупца са 2958 решених предмета и Слободанка Ристић из Крагујевца са 2458 решених предмета. Ови високи бројеви решених предмета сведоче о изузетној радној етици и професионализму, а посебно је импресивно да су свих десет најбољих службеника решили по више од 2000 предмета у протеклој години.

Овај успех је јасан индикатор тога како дигитална трансформација и електронско пословање подижу ефикасност и прецизност у раду, постављајући РГЗ као лидера у области управљања катастарским подацима.

Као признавање и награда за ова истакнута достигнућа, РГЗ ће омогућити да 10 најбољих запослених учествује на престижној међународној конференцији - 20. Летњој школи урбанизма и одрживог развоја у 2024. години. Овај догађај ће бити одлична прилика за даље усавршавање и размену искустава са колегама из земље и иностранства.

РГЗ срдачно честита свим службеницима на њиховом изузетном раду и доприносу дигиталној трансформацији, што директно унапређује ефикасност и транспарентност у раду са катастарским подацима и приноси бољој услузи грађанима Србије.

Хвала нашем тиму запослених на посвећености и упорности кој је омогућио овај напредак. Сваким даном, радимо на томе да подигнемо лествицу у управљању подацима и приближимо услуге Републичког геодетског завод ближе и доступније свим корисницима.

У наставку можете погледати листу десет службеника са највише решених предмета у 2023. години.

                       /content/images/work/2023/prvaci 2023.PNG

Релевантне вести