9.6.2023.

Републички геодетски завод је почетком 2023. године успешно имплементирао и започео са применом ЕRP (Enterprise Resource Planning) система у свом пословању. Ова иницијатива представља важан корак ка унапређењу ефикасности, транспарентности и квалитету услуга које пружамо грађанима Србије.

У циљу успешне имплементације ERP система, 8. и 9. јуна су организоване обуке намењене начелницима служби за катастар посвећене начину уношења података у модулу за управљање људским ресурсима. Ове обуке су део континуираног напора РГЗ-а да осигура да запослени поседују све неопходне вештине и знања како би искористили све предности овог модерног система.

/content/Vesti/2023/06/ERP - 1.png

ERP систем представља интегрисани информациони систем који обједињује све кључне пословне функције у јединствену платформу. Овај систем омогућава централизовану и свеобухватну контролу над свим нашим пословним процесима, од администрације, финансија, јавних набавки до управљања ресурсима и комуникације са клијентима. Ова нова технолошка платформа омогућава оптимално коришћење ресурса и средстава, брже и ефикасније пружање информација и услуга грађанима а истовремено обезбеђује већу транспарентност и поузданост у раду.

/content/Vesti/2023/06/ERP - 3.png

Републички геодетски завод остаје предан сталном унапређењу и модернизацији својих услуга. Увођење ERP система представља само један од многобројних корака који су предузети како би се осигурало да пословни процеси буду ефикаснији, транспарентнији и пруже највиши квалитет услуга корисницима.

Релевантне вести