21.6.2023.

Стручни тим из Одељења за праћење и реализацију пројеката и пружање стручне помоћи Сектора за катастар непокретности, на челу са в.д. помоћником директора Огњенком Илић, одржао је завршно стручно саветовање трећег циклуса стручних радионица о теми „Инфраструктурни пројекти“, у Голупцу 14.6.2023. године у присутву руководилаца служби за катастар непокретности и одељења за катастар водова на територији источне Србије.

Закључно са овом стручном радионицом – саветовањем, примарна тема трећег циклуса „Инфраструктурни пројекти“ представљена је свим службама за катастар непокретности и одељењима за катастар водова на територији Републике Србије.

Сектор за катастар непокретности је у трећем циклусу стручних саветовања организовао радионице у градовима по регионима Републике Србије. Прва радионица овог циклуса одржана је у Врању, праћена радионицама у Крагујевцу, Шапцу, Суботици, Вршцу и Голупцу којом је завршен трећи циклус у којима је учествовало више од 150 руководилаца.

Осим примарне теме, интерактивним радом на радионоцама трећег циклуса обрађена су и сва актуелна стручна питања из делокруга служби за катастар непокретности и одељења за катастар водова. Присутни су попуњавали анонимне анкете у којима су оценили радионице највишом оценом и описали их као веома корисне у стицању нових сазнања, истовремено их карактеришући као непроцењиве за размену искустава између колега. 

/content/Vesti/2023/06/Kragujevac.jpg

/content/Vesti/2023/06/Sabac.jpg

/content/Vesti/2023/06/Subotica.jpg

/content/Vesti/2023/06/Vranje.jpg

/content/Vesti/2023/06/Vrsac.jpg

Релевантне вести