25.9.2024.

Поводом свечаног обележавања 30 година постојања и рада Уније послодаваца Србије, директор Републичког геодетског завода, мр Борко Драшковић, добио је захвалницу за дугогодишњу и успешну сарадњу. Захвалницa је уручена на церемонији у присуству бројних привредника, представника државних институција и запослених из различитих сектора привреде.

/content/images/work/2024/09/BD zahvalnica 2.png

Мр Борко Драшковић препознат је као лидер који је значајно унапредио систем геодетских услуга у Србији, модернизовао дигиталну инфраструктуру и унапредио ефикасност рада РГЗ-а. Рад те институције признат је и на националном и на међународном нивоу, од стране стручне јавности и релевантних институција, што је додатно учврстило позицију Србије у овој области.

/content/images/work/2024/09/BD zahvalnica 3.png

Милош Ненезић, председник Уније послодаваца Србије, истакао је важност посвећености и рада организација које доприносом јачају Србију, развијају хуманитет и стварају боље услове за запослене и привреду у целини. "Захваљујући труду и резултатима рада, Србија сваког дана постаје све јача. Запосленост расте, привредни субјекти се развијају, плате се повећавају, а буџет се стабилно пуни," рекао је Ненезић.

Релевантне вести