1.9.2022.

Након извршеног вредновања радне успешности за трећи квартал 2022. године утврђено је да су службе за катастар непокретности повећале ниво ефикасности резултата рада за 36,8% у односу на други квартал исте године.

Разлог драстично повећане ефикасности и добре реализације резултат је интензивног праћења рада служби за катастар непокретности од стране Одељења за координацију кроз различите врсте извештаја, као и константне комуникације са службама и заједничким напорима на идентификацији проблема који се правовременим реакцијама превазилазе одговарајућим методама (сугерисањем начина за побољшање ефикасности рада, предлагањем најбољих кадровских решења, редовним извештавањем, налозима за поступање, прековременим радом и слично).

Један од фактора који је утицао на нагли пораст оцена представља и сајбер напад на Републички геодетски завод који се десио у јуну ове године, због којег службе нису стигле да изврше све планиране активности током другог квартала 2022. године. Поновним успостављањем функсионалности система службе су у трећем кварталу надокнадиле заостатак из претходног периода, што је довело до повећаних резултата рада.  

Може се закључити да је сајбер напад имао негативан утицај на резултате рада у другом кварталу 2022. године.

У наставку можете преузети статистички приказ компаративне анализе резултата рада служби у другом и трећем кварталу 2022. године по регионима.

Датотеке за преузимање

Релевантне вести