21.3.2024.

Поштовани грађани,
Желимо да подсетимо да је Републички геодетски завод отворио званичан налог на друштвеној мрежи “X” како би остварио непосреднију комуникацију са вама. Овај корак представља нашу посвећеност унапређењу двосмерне комуникације, пружајући вам приступ актуелним сервисним информацијама о нашим услугама на једноставан начин, истовремено нам омогућавајући да ефикасно одговоримо на ваша питања и недоумице.

Један од основних принципа којег се држимо у нашем раду јесте транспарентност, зато што искрено верујемо да је транспарентна комуникација кључна за изградњу поверења грађана према нашој институцији. Зато смо ту да вам пружимо све информације које су вам потребне, без обзира да ли се ради о процедурама везаним за катастар, употреби наших дигиталних услуга или било којој другој теми која вас интересује.

Међутим, представници одређених интересних група, злоупотребљавајући нашу транспарентност на друштвеној мрежи “X”, свакодневно провоцирају покушавајући да нас увуку у бесмислене дискусије које имају “свађалачки” тон. Желимо да истакнемо да нећемо губити време одговарајући на провокације или нападе од стране оваквих гласноговорника интересних група. Наш фокус је на вама, нашим корисницима, и на пружању квалитетне подршке и информација које су вам потребне.

Ваша питања, сугестије и коментари су нам веома важни. Увек смо отворени за дијалог и сарадњу. Заједно можемо градити бољу и транспарентнију комуникацију, која ће омогућити ефикаснију размену информација и олакшати ваше пословање са РГЗ-ом.

Хвала вам на поверењу и подршци! Ми смо ту да вам помогнемо и подржимо вас у свим вашим потребама и захтевима.

Пратите нас на вашој смо страни.
Ваш РГЗ

Релевантне вести