3.7.2024.

Nakon izvršenog ocenjivanja radne uspešnosti za II kvartal 2024. godine, sačinjena je rang lista postignutih rezultata. Vrednovanje radne uspešnosti vršeno je po Pravilniku o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta broj 110-1/2022 od 14.11.2022. godine.

Rang lista postignutih rezultata je sačinjena u skladu sa  Uredbom o vrednovanju radne uspešnosti („Sl.glasnik RS“, br. 2/2019, 69/2019 i 20/2022) koja definiše ostvarenu radnu uspešnost u zavisnosti od ishoda vrednovanja radne uspešnosti, čiji raspon ocena iznosi od 1,0-4,0.  Službe za katastar nepokretnosti koje imaju istu ocenu na rang listi su poređane po azbučnom redu, tačnije dele isto mesto na rang listi.

Službe za katastar nepokretnosti koje se ne nalaze na rang listi vrednovanja radne uspešnosti za II kvartal 2024. godine su : Koceljeva i Kosovska Mitrovica sa pripadajućim službama. Parametri koji su korišćeni prilikom ocenjivanja radne uspešnosti za drugi kvartal 2024. godine nisu primenljivi za dobijanje konačne ocene za drugi kvartal za navedene službe. U prevazilaženju napred navedenog, SKN Koceljeva i SKN Kosovska Mitrovica sa pripadajućim službama su angažovane na rešavanju predmeta drugih službi putem daljinskog pristupa, te će se zbog tačne merljivosti i efikasnosti rešavanja predmeta navedene službe naći u statističkom podatku rang liste radne uspešnosti u narednom  periodu.

U tabelama su prikazani rezultati prvih deset najuspešnijih službi za katastar nepokretnosti (Odeljenja, Odseka i Grupa) i svih Odeljenja za katastar vodova.  
 

/content/images/work/2024/06/OOG.PNG

/content/images/work/2024/04/ОKV-I kvartal 20240104.jpg

RANG LISTA RADNE USPEŠNOSTI SLUŽBI ZA KATASTAR NEPOKRETNOSTI (ODELjENjA)

RANG LISTA RADNE USPEŠNOSTI SLUŽBI ZA KATASTAR NEPOKRETNOSTI (ODSECI)

RANG LISTA RADNE USPEŠNOSTI SLUŽBI ZA KATASTAR NEPOKRETNOSTI (GRUPE)

Релевантне вести