5.7.2024.

Обавештавамо грађане да ће Служба за катастар непокретности Звездара од понедељка, 8. јула 2024. године почети са радом на новој локацији у згради Градске општине Звездара, на адреси Булевар краља Александра бр. 77.

Пресељење СКН Звездара има за циљ побољшање ефикасности и координације између Републичког геодетског завода и локалне самоуправе што ће омогућити ефикасније услуге грађанима у области утврђивања и уписа права у регистру катастра непокретности. Уз блиску сарадњу Одељења за имовинско-правне послове, Одељења за грађевинске послове и Одељења за озакоњење објеката, геоинформационе системе и информационе технологије са СКН Звездара, корисницима ће бити обезбеђенo брже и ефикасније решавање њихових имовинско-правних питања.

Републички геодетски завод је транспарентан, ефикасан и поуздан систем за управљање свим геопросторним подацима и подацима о непокретностима. Своју мисију видимо у унапређењу услуга за грађане и привреду, осигуравајући тачне, ажурне и сигурне податке који доприносе одрживом економском развоју.

Релевантне вести