4.9.2023.

- Нови ниво дигиталне комуникације Републичког геодетског завода -

 Републички геодетски завод има велико задовољство да обавести све грађане Србије да се налазимо у финалној фази израде новог интерактивног сајта РГЗ-а, како бисмо обезбедили функционалнијији приступ и брже, једноставније и сигурније коришћење наших услуга и сервиса.

Верујемо у дигиталну будућност Србије која ће сваком грађанину, привредном и јавном сектору, обезбедити лакши и успешнији свакодневни живот и рад и због тога верујемо и у вашу подршку.   

Истовремено са тестирањем новог сајта, Републички геодетски завод је пустио у тестни рад и дигиталну платформу нове Геосрбије, на којој се налази Национална инфраструктура геопросторних података и унапређени сервис еКатастар, чија је главна намена дистрибуција података РГЗ-а.

Приступ тестној страници новог сајта РГЗ-а је омогућен на адреси preview.rgz.gov.rs одакле се може приступити и еКатастру и новој Геосрбији. 

У жељи да дефинишемо коначну форму и комуникациони дизајн сајта, молимо све грађане Србије да својим активним учешћем, тестирањем и слањем повратних информација помогну да нови сајт максимално одговара њиховим потребама.
 

Релевантне вести