3.11.2021.

Обавештавамо Вас да се дана 03.11.2021. године, објављује нов јавни конкурс за попуњавање 111 извршилачких радних места (за 132 лица) у Републичком геодетском заводу. Рок за подношење пријава је осам дана и почиње да тече наредног дана од дана оглашавања конкурса у периодичном издању огласа Националне службе за запошљавање.

Напомињемо да у складу са одредбом става 27. Уредбе о интерном и јавном конкурсу за попуњавање радних места у државним органима, резултати провере понашајних компетенција кандидата који је испунио мерила у једном конкурсном поступку имају важност трајања у свим конкурсним поступцима у органима државне управе, односно у државном органу који се спроводе у наредне две године од дана спроведене провере, а да резултати провере општих функционалних компетенција за кандидата који је испунио мерила на провери општих функционалних компетенција у једном конкурсном поступку имају важност трајања у свим конкурсним поступцима у органима државне управе, односно у државном органу који се спроводе у наредне две године од дана спроведене провере, осим ако кандидат није захтевао нову проверу општих функционалних компетенција.

Из напред наведеног произилази да за кандидате који су „успешно“ остварили резултате провере понашајних и општих функционалних компетенција у року од две године од дана полагања, важе остварени резултати, коју евиденцију води Служба за управљање кадровима.

Значи, за кандидате који су у претходне 2 године успешно остварили резултате општих и понашајних компетенција у овом конкурсном поступку ће бити провераване само посебне функционалне компетенције.

Овим путем напомињемо и да су примери правилно попуњених образаца пријаве за јавни конкурс објављени на сајту Републичког геодетског завода.

Свим кандидатима желимо успех.

Конкурсна документација за преузимање

Релевантне вести