27.9.2018.

JN 4/2018

1.    Naziv, adresa i internet stranica Naručioca

Republički geodetski zavod, Bulevar vojvode Mišića br. 39, 11000 Beograd,   www.rgz.gov.rs.

2.    Vrsta naručioca

Posebna organizacija državne uprave.

3.    Vrsta postupka javne nabavke

Javna nabavka male vrednosti.

4.    Opis predmeta nabavke, naziv i oznaka iz opšteg rečnika javne nabavke

Predmet javne nabavke je javna nabavka dobara – uglja, količine 15 t, za potrebe Republičkog geodetskog zavoda, Sektora za katastar nepokretnosti, Službe za katastar nepokretnosti Barajevo, JN br.  4/2018.
 
Naziv i oznaka iz opšteg rečnika nabavki: ugalj –  09111100.

5.    Broj partija

Predmetna javna nabavka nije oblikovana po partijama.

6. Kriterijum za dodelu narudzbenice

Kriterijum za ocenu najpovoljnije ponude je „Najniža ponuđena cena“. Ukoliko podnete ponude imaju istu ponuđenu cenu, kao najpovoljnija biće izabrana ponuda onog ponuđača koji je ponudio „kraći rok isporuke dobara“, a ukoliko obe ponude imaju i isti rok isporuke, najpovoljnija biće ponuda onog ponuđača koji je ponudio „duži rok plaćanja“.

Ukoliko ni nakon primene gore navedenog rezervnog elementa kriterijuma nije moguće doneti odluku o dodeli narudzbenice, naručilac će narudzbenicu dodeliti ponuđaču koji bude izvučen putem žreba.

7.    Nači preuzimanja Obrasca za podnošenje ponuda sa uputstvom za ponuđače i internet adresa gde je Obrazac dostupan

Obrazac za podnošenje ponuda sa uputstvom za ponuđače može se preuzeti sa Internet stranice Naručioca:  www.rgz.gov.rs ili sa Portala javnih nabavki.


8. Način, rok i mesto podnošenja ponude

Ponuđač ponudu podnosi putem pošte ili neposredno, u zatvorenoj koverti na način da se prilikom otvaranja koverte sa sigurnošću može utvrditi da se ponuda prvi put otvara. Na poleđini koverte navesti naziv i adresu ponuđača.

Rok za podnošenje ponude je 9.10.2018. godine, do 14.15 časova.

Ponudu dostaviti na adresu sa tekstom:

Republički geodetski zavod, 11000 Beograd, Bulevar vojvode Mišića br. 39, sa naznakom: ,,Ponuda za javnu nabavku male vrednosti narudzbenicom dobara – uglja, količine 15 t, za potrebe Republičkog geodetskog zavoda, Sektora za katastar nepokretnosti, Službe za katastar nepokretnosti Barajevo (JN 4/2018) - NE OTVARATI”.

Na poleđini navesti: Naziv, broj telefona i adresu ponuđača.

Naručilac će, po prijemu određene ponude, na koverti obeležiti vreme prijema i evidentirati broj i datum ponude prema redosledu prispeća. Ukoliko je ponuda dostavljena neposredno, Naručilac će ponuđaču predati potvrdu prijema ponude. U potvrdi o prijemu Naručilac će navesti datum i sat prijema ponude.

Ponuda se smatra blagovremenom ukoliko je primljena od strane Naručioca do 9.10.2018 godine,  do 14.15 časova.

Ponuda koju naručilac nije primio u roku od određenom za podnošenje ponuda, odnosno koja  je primljena po isteku dana i sata do kojeg se ponude mogu podnositi, smatraće se neblagovremenom.

9. Mesto, vreme i način otvaranja ponuda

Javno otvaranje ponuda obaviće se dana 9.10.2018. godine, u 14.30 časova, po isteku roka za podnošenje ponuda, u Republičkom geodetskom zavodu, Bulevar vojvode Mišića, br. 39, Beograd,  treći sprat,  kancelarija br. 306.

10. Uslovi pod kojima predstavnici ponuđača mogu učestvovati u postupku otvaranja ponuda

Predstavnici ponuđača mogu učestvovati u postupku otvaranja ponuda uz pečatom overeno punomoćje, potpisano od strane odgovornog lica ponuđača.  

11. Rok za donošenje odluke o dodeli narudzbenice: oko 5 dana od dana otvaranja ponuda.

12. Lice za kontakt

Lice za kontakt: Božović Sanja, dipl.pravnik, е-mail: javnenabavke@rgz.gov.rs

Datoteke za preuzimanje

Релевантне вести