10.3.2021.

Konkurs je objavljen takođe na internet stranicama Službe za upravljanje kadrovima (SUK) i Nacionalne službe za zapošljavanje. Na konkursu se oglašava 241 radno mesto za prijem u radni odnos 321 lica.

U nastavku možete preuzeti tekst javnog konkursa i obrasce za prijavu na konkurs. Važno je pravilno popuniti obrazac prijave kako prijave ne bi bile odbačene kao nedopuštene, nerazumljive, nepotpune ili neblagovremene. 

Takođe, ukoliko posedujete važeći sertifikat, potvrdu ili drugi dokaz koji je tražen u konkursnom  postupku i želite da na osnovu njega budete oslobođeni provere kompetencije - Digitalna pismenost, Znanje stranog jezika, kao i Vozačka dozvola, neophodno je da uz prijavni obrazac dostavite i traženi dokaz u originalu ili overenoj fotokopiji.

Obrazac prijave na konkurs šalje se poštom ili se predaje neposredno na adresu Republičkog geodetskog zavoda, Bulevar vojvode Mišića 39, 11040 Beograd sa naznakom „Za javni konkurs za popunjavanje izvršilačkih radnih mesta”.

Rok za podnošenje prijava je osam dana i počinje da teče narednog dana od dana oglašavanja konkursa u periodičnom izdanju oglasa Nacionalne službe za zapošljavanje. Izborni postupak će se sprovesti, počev od 19. aprila 2021. godine, o čemu će učesnici konkursa biti obavešteni na kontakte (brojeve telefona ili e-mail adrese), koje navedu u svojim obrascima prijave.

Datum oglašavanja: 10. mart 2021. godine.

Datum isteka roka za prijavljivanje: 18. mart 2021godine.

Lica koja su zadužena za davanje obaveštenja:

- Saša Radojčić tel: 011/715-2762 

- Danijela Rajović tel: 011/715-2758

od 10.00 do 13.00 časova.

Konkursna dokumentacija za preuzimanje

Релевантне вести