6.6.2019.

Obaveštavamo sve učesnike javnog kokursa za popunjavanje izvršilačkih radnih mesta koji je objavljen 27.12.2018. godine na sajtu RGZ, Službe za upravljanje kadrovima, Nacionalne službe za zapošljavanje i listu Poslovi, da će se testiranje kandidata realizovati nakon ožalbenog perioda po zaključcima o odbijanju kandidata koji nisu ispunjavali uslove za učešće na konkursu. Takođe, ceo proces u okviru sprovođenja konkursa opterećivale su aktivnosti u vezi štrajka dela zaposlenih, kao i sprovođenje upravnog nadzora nad radom RGZ i drugih inspekcija, nadzora i slično koja su sprovođena u RGZ, tako da će se testiranje kandidata, odnosno provera znanja putem testa realizovati u periodu od sredine jula meseca 2019. godine.

Svi kadidati biće blagovremeno obavešteni o vremenu i mestu početka testiranja, na način kako je to navedeno u tekstu javnog kokursa, kao i na sajtu Republičkog geodetskog zavoda.

 

Za javni konkurs za prijem 107 lica na izvršilačkim radnim mestima u Republičkom geodetskom zavodu stiglo je ukupno 1421 prijava, a konkurisalo je 317 kandidata.

 

Pitanja za pripremu kandidata smo objavili i mogu se pogledati na Oglasi za radna mesta.

Релевантне вести