19.11.2021.

Novi rok za podnošenje prijava je 6. decembar 2021. godine.

Poziv za angažovanje na projektu

Ovaj poziv za dostavljanje Izjava o zainteresovanosti se zasniva na opštem obaveštenju o nabavci za ovaj projekat koji je objavljen u UN Development Business, br. WB1798-04/15 od 15. aprila 2015. godine.

Republika Srbija / Republički geodetski zavod je primalac zajma od Međunarodne banke za obnovu i razvoj (u daljem tekstu: Svetska banka) za realizaciju projekta Unapređenje zemljišne administracije u Srbiji i namerava da deo sredstava iz ovog zajma upotrebi za plaćanja po ugovoru za konsultantske usluge:

· Pomoćnik na implementaciji ISKN - Geodeta - 15 individualnih konsultanata

  • Pomoćnik na implementaciji DQI- Geodeta - 25 individualnih konsultanta
  • Pomoćnik na pripremi DKP-a za implementaciju DQI – Geodeta - 20 individualnih konsultanta

Planirani početak angažovanja je decembar 2021. godine, a period trajanja angažovanja je 12 meseci.

Pomoćnik na implementaciji ISKN - Geodeta

Konsultant geodeta u službama za katastar nepokretnosti (u daljem tekstu: Konsultant) će biti podrška službi RGZ-a u toku obuke zaposlenih za korišćenje novog softverskog modula, kao i u toku realnog rada u novom softverskom modulu. Konsultanti će biti  prva linija dijagnostičke podrške za softverske probleme u sprovođenju svakodnevnih aktivnosti u svim službama RGZ-a i prijavljivanje incidenata. Dalje, konsultanti treba da prate realizaciju unapređenja kvaliteta podataka za Službe za katastar nepokretnosti u kojima su implementirana nova softverska rešenja (ISKN) i da da sukcesivno generišu izveštaje o statusu implementacije novog softverskog rešenja (ISKN).

Minimalni uslovi za ovu poziciju su sledeći: stečeno srednje ili visoko obrazovanje iz oblasti geodezije; rad na računaru sa softverom tipa MS Windows, MS Office, Internet. Prednost imaju kandidati koji poseduju/imaju: radno iskustvo u gedetskoj struci; iskustvo na poslovima izrade i održavanja katastra nepokretnosti; rad na poslovima implementacije informacionih sistema; vozačku dozvolu „B“ kategorije.

Pomoćnik na implementaciji DQI - Geodeta

Pomoćnik na pripremi DKP-a za implementaciju DQI – Geodeta

Geodetski stručnjak u službama za katastar nepokretnosti (u daljem tekstu: Konsultant) treba da izvrši:

- analizu i pripremu prostornih podataka katastra nepokretnosti – digitalnog katastarskog plana (u daljem tekstu: DKP) za migraciju u centralnu bazu podataka,

- identifikaciju grešaka u podacima na osnovu izveštaja o kontroli kvaliteta podataka i da predlog izmene, dopune, ažuriranja i usaglašavanja grafičkih i alfanumeričkih podataka u cilju unapređenje kvaliteta podataka,

- pruži podršku u toku obuke korisnika u Službama za katastar nepokretnosti (u daljem tekstu: Službe) za rad u novim softverskim rešenjima (ISKN),

- pruža podršku Službama za katastar nepokretnosti u kojima su implementirana nova softverska rešenja (ISKN) u radu sa istim;

- da prati realizaciju unapređenja kvaliteta podataka za Službe za katastar nepokretnosti u kojima su implementirana nova softverska rešenja (ISKN).

Minimalni uslovi za ovu poziciju su sledeći: stečeno srednje ili visoko obrazovanje iz oblasti geodezije; rad na računaru sa softverom tipa MS Windows, MS Office, Internet. Prednost imaju kandidati koji poseduju/imaju: radno iskustvo u gedetskoj struci; poznavanje rada u okruženju programskih paketa MapSoft 2000, ArcGIS, Jedinstvena evidencija, GeodISKN, Adresni registar, DMS, iskustvo na poslovima izrade i održavanja katastra nepokretnosti; rad na poslovima implementacije informacionih sistema; vozačku dozvolu „B“ kategorije.

 

Detaljani  opisi  radnih  zadataka  za  sve tri pozicije  nalaze  se u dokumentima za preuzimanje ispod teksta.

U postupku evaluacije za navedene pozicije koristiće se sledeći kriterijumi za izbor, sa odgovarajućim bodovima:

  •  Specifično iskustvo od značaja za angažman

30 b

  •  Kvalifikacije za angažman ……….…..…………

50 b

  •  Kompetencije za angažman …............…….......…

20 b

Zainteresovani  konsultanti  mogu  obratiti  pažnju  na Odeljak III Upravljanje, paragrafi 3.14,  3.16  i  3.17,  Propisa  Svetske  banke  o  nabavkama  za  zajmoprimce,  jul  2016.,  revidiran  novembara 2017., avgusta 2018. i novembara 2020. („Propisi“), koji uređuje politike Svetske banke u vezi sa sukobom interesa -  “Procurement Regulations for IPF Borrowers” (July 2016, Revised November 2017, August 2018 and November 2020).

Konsultanti će biti izabran u skladu sa metodom izbora na osnovu kvalifikacija konsultanta utvrđenom u dokumentu Svetske banke pod nazivom Propisi.

Zainteresovani konsultanti mogu dobiti dodatne informacije na dole navedenoj adresi, radnim danima od 09:00 do 15:00 časova.

Jedinica za implementaciju projekta Svetske banke (JIP) poziva sve zainteresovane da dostave izjave o svojoj zainteresovanosti za pružanje gore pomenutih usluga, uz obaveznu naznaku za koju poziciju konkurišu, (prateće pismo, radna biografija – CV i dokazi o kvalifikaciji – diplome, uverenja, sertifikati, preporuke) na dole navedenu adresu najkasnije do 29. novembra 2021. godine, u 12:00 časova.

Pri podnošenju Izjave o zainteresovati, naznačiti poziciju za koju se konkuriše.

Republički geodetski zavod

Jedinica za implementaciju projekta

11000 Beograd, Srbija

Bulevar vojvode Mišića 39,

PISARNICA, soba br.M001, prizemlje

Tel./Fax: +381 11 2652 408

Е-mail: wb@rgz.gov.rs

 

Datoteke za preuzimanje

Релевантне вести