10.2.2020.

Republika Srbija / Republički geodetski zavod (u daljem tekstu: RGZ) je primalac zajma od Međunarodne banke za obnovu i razvoj (u daljem tekstu: Svetska banka) za realizaciju projekta Unapređenje zemljišne administracije u Srbiji i namerava da deo sredstava iz ovog zajma upotrebi za plaćanja konsultantskih usluga za potrebe masovne procene vrednosti nepokretnosti. U tu svrhu oglašavamo nameru upošljavanja 6 konsultanata i to:

• Konsultant za kontrolu unosa i verifikacije podataka za Registar cena nepokretnosti – 6 individualnih konsultanata.

Gore navedeni konsultanti će raditi na kontroli unosa podataka iz ugovora o prometu nepokretnosti u bazu podataka Registra cena nepokretnosti.
Konsultanti će raditi puno radno vreme u poslovnim prostorijama RGZ-a, biti direktno odgovorni i izvršavati naloge načelnika odeljenja za masovnu procenu vrednosti nepokretnosti ili drugog stalno zaposlenog lica u odeljenju za masovnu procenu vrednosti nepokretnosti koje je odredio načelnik odeljenja. 

Dužnosti Konsultanta za kontrolu unosa i verifikacije podataka su: da vrši kontrolu kvaliteta (čitljivosti) skeniranih ugovora, vrši kontrolu unetih podataka poređenjem sa ugovorima i upitnicima iz kojih su uneti, vrši kontrolu verifikacije podataka, priprema izveštaj o izvršenim kontrolama, kao i da obavlja druge poslove u vezi sa Registrom cena nepokretnosti i razvojem sistema masovne procene vrednosti nepokretnosti.

Minimalni zahtevi za oglašene pozicije su: srednja stručna sprema iz oblasti ekonomije, građevine, geodezije ili srodne oblasti, osnovno poznavanje računara (MS Office paket, internet pretraživači, elektronska pošta), poznavanje srpskog jezika na nivou maternjeg i vozačka dozvola B kategorije. Poželjno je da kandidat ima iskustvo u radu sa Registrom cena nepokretnosti, poznaje lokalno tržište nepokretnosti i ima iskustva u proceni vrednosti nepokretnosti.

Republički geodetski zavod poziva sve zainteresovane kvalifikovane individualne konsultante da dostave izjave o svojoj zainteresovanosti za pružanje gore pomenutih usluga. Zainteresovani konsultanti treba da dostave: prateće pismo, radnu biografiju – CV i dokaze o kvalifikaciji – diplome, uverenja, sertifikati, preporuke, kojima dokazuju  da poseduju potrebne kvalifikacije i relevantno iskustvo za obavljanje usluga.

U postupku evaluacije za navedene pozicije koristiće se sledeći kriterijumi za izbor, sa odgovarajućim bodovima:

•     Specifično iskustvo od značaja za angažman …    55 b
•     Kvalifikacije za angažman ……….…..…………    35 b
•     Kompetencije za angažman …............…….......…    10 b

Zainteresovani konsultanati moraju obratiti pažnju na paragraf 1.9 smernica Svetske banke  "Selekcija i zapošljavanje konsultanata od strane Zajmoprimaca Svetske banke", izdatim u januaru 2011. godine i revidiran u julu 2014. godine, koji uređuje politiku Svetske banke u vezi sa sukobom interesa.

Selekcija konsultanata se vrši u skladu sa procedurom za Selekciju individualnih konsultanata (IK) koja je propisana u dokumentu Svetske banke pod nazivom Smernice: "Selekcija i zapošljavanje konsultanata od strane Zajmoprimaca Svetske banke", izdatom u januaru 2011. godine i revidiranim u julu 2014. godine. 

Dodatne informacije mogu se dobiti na dole navedenoj adresi, radnim danima od 09:00 do 15:00 časova.

Izjave o zainteresovati mogu biti dostavljene u pisanoj formi na adresu ispod, ili putem elektronske pošte (e-mail: wb@rgz.gov.rs) najkasnije do 19. februara 2020. godine, 15:00 časova. 

Pri podnošenju Izjave o zainteresovati, naznačiti poziciju za koju se konkuriše.

Datoteke za preuzimanje

Релевантне вести