6.6.2019.

Обавештавамо све учеснике јавног кокурса за попуњавање извршилачких радних места који је објављен 27.12.2018. године на сајту РГЗ, Службе за управљање кадровима, Националне службе за запошљавање и листу Послови, да ће се тестирање кандидата реализовати након ожалбеног периода по закључцима о одбијању кандидата који нису испуњавали услове за учешће на конкурсу. Такође, цео процес у оквиру спровођења конкурса оптерећивале су активности у вези штрајка дела запослених, као и спровођење управног надзора над радом РГЗ и других инспекција, надзора и слично која су спровођена у РГЗ, тако да ће се тестирање кандидата, односно провера знања путем теста реализовати у периоду од средине јула месеца 2019. године.

Сви кадидати биће благовремено обавештени о времену и месту почетка тестирања, на начин како је то наведено у тексту јавног кокурса, као и на сајту Републичког геодетског завода.

 

За јавни конкурс за пријем 107 лица на извршилачким радним местима у Републичком геодетском заводу стигло је укупно 1421 пријава, а конкурисало је 317 кандидата.

 

Питања за припрему кандидата смо објавили и могу се погледати на Огласи за радна места.

Релевантне вести