15.10.2018.

9/2018

1. NAZIV, ADRESA I INTERNET STRANICA NARUČIOCA:
Republički geodetski zavod, Bulevar vojvode Mišića br. 39, 11000 Beograd, www.rgz.gov.rs
2. VRSTA NARUČIOCA:
Posebna organizacija državne uprave.
3. VRSTA POSTUPKA JAVNE NABAVKE:
Otvoreni postupak javne nabavke.
4. OPIS PREDMETA NABAVKE, NAZIV I OZNAKA IZ OPŠTEG REČNIKA NABAVKE:
Predmet javne nabavke je usluga – Kasko osiguranje službenih vozila Republičkog geodetskog zavoda JN br. 9/2018
Naziv i oznaka iz opšteg rečnika nabavke: Usluge osiguranja motornih vozila -66514110.
5. BROJ PARTIJA, UKOLIKO SE PREDMET NABAVKE OBLIKUJE U VIŠE PARTIJA:
Predmetna javna nabavka nije oblikovana po partijama.
6. KRITERIJUM, ELEMENTI KRITERIJUMA ZA DODELU UGOVORA:
Kriterijum za izbor najpovoljnije ponude je Najniža ponuđena cena.
Napomena: u obzir se uzimaju ponuđene cene bez poreza.
7. ELEMENTI KRITERIJUMA NA OSNOVU KOJIH ĆE NARUČILAC IZVRŠITI DODELU UGOVORA U SITUACIJI KADA POSTOJE DVE ILI VIŠE PONUDA SA JEDNAKIM BROJEM PONDERA ILI ISTOM PONUĐENOM CENOM
U slučaju da postoje dve ili više ponuda sa istom dostavljenom cenom, kriterijum za izbor najpovoljnije ponude je ponuda sa najdužim rokom važenja.
Ukoliko ni nakon primene gore navedenih rezervnih elemenata kriterijuma nije moguće doneti odluku o dodeli ugovora, naručilac će ugovor dodeliti ponuđaču koji bude izvučen putem žreba. Naručilac će pismeno obavestiti sve ponuđače koji su podneli ponude o datumu kada će se održati izvlačenje putem žreba. Žrebom će biti obuhvaćene samo one ponude koje imaju jednaku najnižu ponuđenu cenu rok važenja ponude. Izvlačenje putem žreba naručilac će izvršiti javno, u prisustvu ponuđača, i to tako što će nazive ponuđača ispisati na odvojenim papirima, koji su iste veličine i boje, te će sve te papire staviti u providnu kutiju odakle će izvući samo jedan papir. Ponuđaču čiji naziv bude na izvučenom papiru će biti dodeljen ugovor. Ponuđačima koji ne prisustvuju ovom postupku, naručilac će dostaviti zapisnik izvlačenja putem žreba
8. NAČIN PREUZIMANjA KONKURSNE DOKUMENTACIJE, ODNOSNO INTERNET ADRESA GDE JE KONKURSNA DOKUMENTACIJA DOSTUPNA:
Konkursna dokumentacija se može preuzeti na sajtu: www.rgz.gov.rs i na Portalu Uprave za javne nabavke.
9. ADRESA I INTERNET ADRESA DRŽAVNOG ORGANA ILI ORGANIZACIJE, ODNOSNO ORGANA ILI SLUŽBE TERITORIJALNE AUTONOMIJE ILI LOKALNE SAMOUPRAVE GDE SE MOGU BLAGOVREMENO DOBITI ISPRAVNI PODACI O PORESKIM OBAVEZAMA, ZAŠTITI ŽIVOTNE SREDINE, ZAŠTITI PRI ZAPOŠLjAVANjU, USLOVIMA RADA I SL:
Podaci o poreskim obavezama se mogu dobiti u Poreskoj upravi, Ministarstva finansija i privrede.
Podaci o zaštiti životne sredine se mogu dobiti u Agenciji za zaštitu životne sredine i u Ministarstvu energetike, razvoja i zaštite životne sredine.
Podaci o zaštiti pri zapošljavanju i uslovima rada se mogu dobiti u Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike.
10. NAČIN PODNOŠENjA PONUDE I ROK:
Ponuđač ponudu podnosi neposredno ili putem pošte u zatvorenoj koverti ili kutiji, zatvorenu na način da se prilikom otvaranja ponuda može sa sigurnošću utvrditi da se prvi put otvara.
Na poleđini koverte ili na kutiji navesti naziv i adresu ponuđača.
U slučaju da ponudu podnosi grupa ponuđača, na koverti je potrebno naznačiti da se radi o grupi ponuđača i navesti nazive i adresu svih učesnika u zajedničkoj ponudi.
Rok za podnošenje ponuda je 15.11.2018. godine, do 12:00 časova.
11. MESTO, VREME I NAČIN OTVARANjA PONUDA:
Ponudu dostaviti na adresu: Republički geodetski zavod, 11000 Beograd, Bulevar vojvode Mišića broj 39, sa naznakom: "Ponuda za javnu nabavku usluge –- Kasko osiguranje službenih vozila Republičkog geodetskog zavoda JN br. 9/2018 - NE OTVARATI".
Ponuda se smatra blagovremenom ukoliko je primljena od strane Naručioca do 15.11.2018. godine, do 12:00 časova.
Naručilac će, po prijemu određene ponude, na koverti, odnosno kutiji u kojoj se ponuda nalazi, obeležiti vreme prijema i evidentirati broj i datum ponude prema redosledu prispeća. Ukoliko je ponuda dostavljena neposredno, Naručulac će ponuđaču predati potvrdu prijema ponude. U potvrdi o prijemu Naručilac će navesti datum i sat prijema ponude.
Ponuda koju naručilac nije primio u roku određenom za podnošenje ponuda, odnosno koja je primljena po isteku dana i sata do kojeg se mogu ponude podnositi, smatraće se neblagovremenom.
Javno otvaranje ponuda oba
Uslovi pod kojima predstavnici ponuđača mogu učestvovati u postupku otvaranja ponuda:
Predstavnici ponuđača mogu učestvovati u postupku otvaranja ponuda uz pečatom overeno punomoćje, potpisano od strane odgovornog lica ponuđača.
12. ROK ZA DONOŠENjE ODLUKE:
Rok za donošenje Odluke o dodeli ugovora je do 25 dana od dana otvaranja ponuda.
13. LICE ZA KONTAKT:
Biljana Stošić, dipl.ekonomista - Odeljenje za javne nabavke
mejl: javnenabavke@rgz.gov.rs

Datoteke za preuzimanje

Релевантне вести